Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thief1897

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar ben yeni üye oldum ama indirme yapabilmek için hiç mesajınız yok diyor bunun anlamı ne....? Saygılar:sos

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ee adı üstünde, bir-iki teşekkür et kii, resminin altındaki mesaj: yükselsin...:lol

hem sen yeni üye değilsinki üye olalı 8 ay olmuş....:oku

burada herşey karşılıklı...

IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
Mesaj 1 yazıyo 8 aydır üyesinde 1 msjmı yazdın sırf sömürücülük:sinirTamam bende çok aktif biri deilim . zaten son 1 aydır girmeye başladım üye olduğum halde evde int bağlantım kesilmişti uzun süredir girmiodum artık bende bişiler yapmaya çalışıyorum sırf indirmek olmaz bişiler katıp yorum larda bulunmalısın

lyrex

lyrex

Üye
tamam ceksinde insan bir tehsekür eder!

Ozan

Ozan

Admin
Şu an itibari ile 1 mesaj attınız zaten yani artık dosya sömürebilirsiniz :) Fakat burdaki ortamı sadece bu amaçla kullanmamanızı yönetim ve üyelere olarak rica ederiz

İyi paylaşımlar, keyifli sohbetler :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu kadar zor mu forumlarda eğlenmek, konuşmak, yeni bilgiler öğrenmek veya bildiklerinizi buradakilere aktarmak?

Bence 2 dosyayı alıp telefonla uğraşmaktan daha iyidir. :spr

Ozan

Ozan

Admin
Tercih meselesi ..

Biz herkesi kucaklarız ... :oke:

prince of hell

prince of hell

Üye
bak bana oyun cafe bölümünü sahiplenmiş durumdayım :D 5 6 haftada 500 küsür mesaj attım ki msj derdindede deilim amaç keyif almak hem telefonum için yayrlı bilgiler buluyorum hem de eğleniyorum teşekkür ederim maxicep :D(şampuan reklamı gibi oldu biraz ama :D:D:D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...