Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üyelerden Gelen Bölümü Kategori Seçimi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^^Positive^^
Üye
Konu Sahibi
Üyelerden Gelen Bölümü Kategori Seçimi
Üyelerden Gelen Bölümüne Aşağıda ki Gibi Kategori Koyarsak Nasıl Olur
Üye Haberleri ve Üye İncelemelerinde Güzel Olacağını Düşündüm Kullanışlı Olur
Kategori Seçenekleri Şu Şekilde Olabilir
-Cep Telefonu
-Bilgisayar
-Donanım
-Diğer
.
.
.
.
bana göre gereksiz bir durum sonuçta binlerce konu yok toplamda 200 küsür konu var oda o kadar rağbet görmüyor yani çok aktif bir yer olsa yada çok konu açılan bir yer olsa belki düşünülebilir ama şuan için gerekmeyebilir..
Revengeful
Emekli Yönetici
Hatırladığım kadarıyla buna benzer başka bir konuda açılmıştı. Onada adminler tarafından Aziz arkadaşımızın verdiği cevap gelmişti.
Bencede o bölüm daha aktif olursa yapılabilir.
^^Positive^^
Üye
Konu Sahibi
Aziz™;2629704' Alıntı:
bana göre gereksiz bir durum sonuçta binlerce konu yok toplamda 200 küsür konu var oda o kadar rağbet görmüyor yani çok aktif bir yer olsa yada çok konu açılan bir yer olsa belki düşünülebilir ama şuan için gerekmeyebilir..
Hatırladığım kadarıyla buna benzer başka bir konuda açılmıştı. Onada adminler tarafından Aziz arkadaşımızın verdiği cevap gelmişti.
Bencede o bölüm daha aktif olursa yapılabilir.
Kanka günde 5-10 arası konu açıyorum ben oraya (salıdan itibaren )(: inşallah aktif olur...
Ozan
Admin
Şimdilik böyle bir kategorilendirmeye gerek yok zaten özgün içerik bulma konusunda sıkıntı yaşıyoruz herkes alıntı açabiliyor ... Bir süre sonra aktiflik artınca ayarlayabiliriz ..