hakan_710
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maalesef rütbe direkt olarak mesaj sayısı ile alakalıdır ancak sitemizde birçok konu dısı (gsm, cep telefonu, teknoloji bölümleri dısında) bölümlerde yazılan mesajlar, mesaj sayınızı arttırmamakta. Ancak elbette ki teknoloji bölümlerinde yazılan mesajlar sayılıyor ve rütbeler ona göre şekilleniyor. Şu aşamada, bir üyenin gereksiz kirlilik yaratmak amacıyla sürekli saçma mesajlar yazdıgını düşünüyorsanız "Sikayet Et" butonu ile bize bildirin, gereken yapılıyor.
o zaman şikayet butonunu kullanınızmobilden şikayet çok zor oluyor bide s60v3 bölümüne bakan yok gereksiz mesajlar la doldu sitenin seviyesini düşürüyor 4 yönetici arkadaşda gelip baktığı yok sayın admin bununla ilgilensenız çok iyi olacak
Saygılar ve iyi forumlar
Mobile bi tane şikayet et butonu koyunuz.
evet beğeni sayısına göre rütbelendirme olmalı.Beğeni sayısına göre rütbelendirme yapılması mümkün mü? Eğer mümkünse bu şekilde olması daha uygun olmaz mı?
Mobil web sitemiz yapım aşamasında, portal ve forum mevcut sistemden oldukça farklı bir sekilde sıfırdan yazılmakta, yakında beğen ve sikayet et sistemleri ile devrede .Mobile bi tane şikayet et butonu koyunuz.
Mobil web sitemiz yapım aşamasında, portal ve forum mevcut sistemden oldukça farklı bir sekilde sıfırdan yazılmakta, yakında beğen ve sikayet et sistemleri ile devrede .
mobilden şikayet çok zor oluyor bide s60v3 bölümüne bakan yok gereksiz mesajlar la doldu sitenin seviyesini düşürüyor 4 yönetici arkadaşda gelip baktığı yok sayın admin bununla ilgilensenız çok iyi olacak
Saygılar ve iyi forumlar
şikayet ediyorum ama 2 gün sonra siliniyor bide hep biz şikayet edeceksek ne gerek var 5 yöneticiye ozan arkadaş tek başına bakar hepsine şikayetleri siler gerisi kalır
Kendi adıma söylemem gerekirse evet son bir kaç gündür modere işlemlerine bakamıyordum özel sebeplerden dolayı bununla ilgili bilgiyi zaten vermiştim...
Mümkün olduğunca şikayetler ile ilgileneceğim diyebilirim....
iyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?