Üye Görünümü hatalı !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Üye Görünümü hatalı !!

CoDeYs

CoDeYs

Üye
sayfayı tekrar yenileyince bende düzeliyor ama zaten pek olmuyor öyle
vede internetin zayıftır

Mert

Mert

Üye
Adresi yanlş da ondan:D

Üye numarası yazılmamış oraya

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bilmem ki ama o sayfada herhangi telefon katagorısıne bastıgında sayfa düzeliyor

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
MaxiCep.Com - 404 adresine gittiğin zaman sayfa bozuk gösteriliyor çünkü adreste üye numarası yok.. sol tarafta bulunan sekmelerden S60 sekmesine tıkladığında sayfa düzeliyor çünkü adres tam...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Geçersiz link e girmiş oluyorsun zaten :) Onun içinde bu hatanın düzeltilmesine gerek yok diye düşünüyorum ben :D

Ozan

Ozan

Admin
O linke nerden tıkladınız bilmiyorum ama normalde forum içerisinde öyle bir link olamaz çünkü üye numarası yok linkte. O yüzden sayfa 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. Normal sartlarda sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
O linke nerden tıkladınız bilmiyorum ama normalde forum içerisinde öyle bir link olamaz çünkü üye numarası yok linkte. O yüzden sayfa 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. Normal sartlarda sorun yok.
Şimdi şaşırdım ama şimdi bakıyorum üyenin adresinde üye numarası var ben sonuçta üye numarasını silmek için özel bir çaba sarf etmedim şimdi arıyorum o linki bir türlü bulamıyorum ama eminim vardı.
Şimdi birde google'den tarattım işte sonuç ;

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
hangi üyenin profil linkine girip üye numarasını silersen gene aynı hatayı alırsın çünkü link yanlış...

o linkte üye numarası olmadığı ve bu sebebten yanlış olduğu için maxicep.com portalda ve maxicep.com forumda öyle bir link olamaz...

--------------- Ekleme ---------------

Okey ??

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
hangi üyenin profil linkine girip üye numarasını silersen gene aynı hatayı alırsın çünkü link yanlış...

o linkte üye numarası olmadığı ve bu sebebten yanlış olduğu için maxicep.com portalda ve maxicep.com forumda öyle bir link olamaz...

--------------- Ekleme ---------------

Okey ??

ama sende de o zaman aynı sonucu vermesi lazımdı ama sende öyle bir hata gözükmüyor. Senin üye numaranı silip tarattığımda bişey bulamıyor
Hatayı vereceğini zaten biliyorum ama sorun o numarayı benim silmemem ben silmeden direk o şekilde buraya yapıştırdım.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Neden Acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt