Uydunet'ten Ücretsiz Kota!

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Uydunet'ten Ücretsiz Kota!
Uydunet, müşterilerinin iletişim ihtiyacını karşılamak için mevcut AKK limitlerine ek olarak ücretsiz alan vereceğini duyurdu. Bu ay için Uydunet kullanıcıları biraz olsun rahatlayacak.

Türkiye'de son dönemde yaşanan tatsız olaylar sonrası birçok iletişim servisinin müşterine ek kullanım alanları sunduğuna şahit olduk. Daha önce operatörlerin ücretsiz iletişim paketlerini sizlere aktarmıştık.
Uydunet'ten ücretsiz 25 GB kota!
Şimdi de ülkemizin önemli internet sağlayacılarından olan Uydunet, gönderdiği SMS bilgilendirmesi ile kullanıcılara ek alan verdiğini duyurdu.

Yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere Uydunet, abonelerine 31 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerli 25 GB ilave alanı ücretsiz olarak verecek. Bu alan, müşterilerin var olan AKK limitleri dolduğunda devreye girecek ve tamamen ücretsiz olacak.
Türkiye'deki internet kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konuların başında gelen Adil Kullanım Kotası nedeniyle bu gibi ücretsiz ek paketler oldukça faydalı oluyor. Diğer servis sağlayıcılarının da buna benzer kampanyalar yapmasını bekliyor ve AKK limitlerinin artmasını diliyoruz.
Alıntıdır

phasan

phasan

Üye
Guzel yapmış kampanyayı

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet Banada Verdiler 3 4 Gün Önce Çoktan Eridi Bitti :D

phasan

phasan

Üye
Evet Banada Verdiler 3 4 Gün Önce Çoktan Eridi Bitti :D
Ben uydu net kullanmadığım için bilemem ama ttnet den guzel uydu net en azından parana gore hız var

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben uydu net kullanmadığım için bilemem ama ttnet den guzel uydu net en azından parana gore hız var

Öyle Zaten Diğer İnternet Sağlayıcılarda AKKden Sonra 3 Mbps Hız Veriyor.Uydunet İle aynı Yani Şu An 36 TL Ödüyorum Tele Dünyaya ve İnternete Ama Eski Abone Olduğum İçin 6 TL Fazla Veriyorum Normalde Şimdi Alsam 30 TL Bence Bedava

phasan

phasan

Üye
Öyle Zaten Diğer İnternet Sağlayıcılarda AKKden Sonra 3 Mbps Hız Veriyor.Uydunet İle aynı Yani Şu An 36 TL Ödüyorum Tele Dünyaya ve İnternete Ama Eski Abone Olduğum İçin 6 TL Fazla Veriyorum Normalde Şimdi Alsam 30 TL Bence Bedava
3 megabit mi ödüyorsun eger oyle ise telefonda sıkıntı olmaz wifi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
3 megabit mi ödüyorsun eger oyle ise telefonda sıkıntı olmaz wifi
Hayır Şu Anda 25 GB AKKli Sınırsız Net + Telefdünya Yani Kablo TV Paketi Veriyor HD Kutuda Onlardan Toplam 36 TL.25 GB Çalışmıyorsam Zaten 1 2 Güne Bitiyor.Diğerleri AKKyi Yüksek Veriyor Ama 50 GB Filan En Fazla Fiyatta Artıyor Doğal Olarak.

phasan

phasan

Üye
Hayır Şu Anda 25 GB AKKli Sınırsız Net + Telefdünya Yani Kablo TV Paketi Veriyor HD Kutuda Onlardan Toplam 36 TL.25 GB Çalışmıyorsam Zaten 1 2 Güne Bitiyor.Diğerleri AKKyi Yüksek Veriyor Ama 50 GB Filan En Fazla Fiyatta Artıyor Doğal Olarak.
En azından ttnet kadar degildir akk hızı ttnet de 3 diyor 3 gormuyoruz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
En azından ttnet kadar degildir akk hızı ttnet de 3 diyor 3 gormuyoruz

TTNET Konusunda Sadece Anlatılanlar Beni Yıldırıyor :D Geçenlerde İş Yerine Vodafoneden Başvurmuştuk 50 TLye 75 GB AKKli 50 TL Mi NEydi Ama Sadece İnternet Adamlar 1 Hafta GEçti Gelmedi Ara Ara Zor İptal Ettikdik Adamlar Kesinlikle Müşteri Hizmetlerine Önem Vermiyor.Uydu Nete Mail Atsam Adamlar 4 5 Saat İçinde Geliyor Arızaya Anında.Bu Saatten Sonra Asla Uydunet Harici Kullanmam.

phasan

phasan

Üye
TTNET Konusunda Sadece Anlatılanlar Beni Yıldırıyor :D Geçenlerde İş Yerine Vodafoneden Başvurmuştuk 50 TLye 75 GB AKKli 50 TL Mi NEydi Ama Sadece İnternet Adamlar 1 Hafta GEçti Gelmedi Ara Ara Zor İptal Ettikdik Adamlar Kesinlikle Müşteri Hizmetlerine Önem Vermiyor.Uydu Nete Mail Atsam Adamlar 4 5 Saat İçinde Geliyor Arızaya Anında.Bu Saatten Sonra Asla Uydunet Harici Kullanmam.
Bizim burda olsa bende kullanmak isterim de yok işte

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bizim burda olsa bende kullanmak isterim de yok işte

En Büyük Sıkıntısıda O Evet.Bina Olarak Sanırım İmza Toplanırsa Getirebiliyormiş Filan Tamda Bilmiyorum

phasan

phasan

Üye
En Büyük Sıkıntısıda O Evet.Bina Olarak Sanırım İmza Toplanırsa Getirebiliyormiş Filan Tamda Bilmiyorum
Kimse onun için uğraşmaz bizim insanlar alışmış ttnet hem bizim sokakta ve mahalle de yok uydu net genelde uydu net cogunluk sitelerde bu iş avea gibi avea bazı yerlerde çekmez uydu net bazı yerlerde olmaz

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Tabi hiç TürkNet'i denemedim hız olarak nasıl bilmiyorum ama onlarında güzel kampanyaları var
32 mbps'ye kadar hız-150 Gigabyte AKK-Tahattüt Yok-Her Yöne Konuşma 59.99 TL

phasan

phasan

Üye
Tabi hiç TürkNet'i denemedim hız olarak nasıl bilmiyorum ama onlarında güzel kampanyaları var
Türk net ttnet alt yapısı kullanıyor diye biliyorum

zencibitc

zencibitc

Üye
ben uydunetin neredeyse ilk kullanıcılarındanım 2 megabit hızla kullanıyorum aradılar faturaya 3 tl daha eklensin hızınız 10 olsun dediler birkaç yıl geçti 3-5 daha fazla verip 50 gb akk yi 75 yaptık.Şuan cidden tam parasına göre memnunuz.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Turknet Batmadımı? Bulaşmayın İş Yerimizde Kutusu Var Ama Ulaşamıyorsunuz Servise

Üst Alt