Uydu alıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Uydu alıcısı
Evdeki telefunken tüplü televizyona göre uydu alıcısı alıcam ama nasıl birşey alacağımı bilmiyorum.Yani marka olarak özellik olarak nasıl olmalı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.100 tl den fazla olmasın.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye

coolasker54

coolasker54

Üye
ileriyi düşünerek hd bi alıcı düşünmüyorsan şu telefizyonun arkasına takılan ufaklıklardan elektronik malzeme satan yerlri gezerek çok ucuza bulabılırsın. 3-5 ay önce aldıydık bi tane 35 liraya süper bişey diyebilirim.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
ileriyi düşünerek hd bi alıcı düşünmüyorsan şu telefizyonun arkasına takılan ufaklıklardan elektronik malzeme satan yerlri gezerek çok ucuza bulabılırsın. 3-5 ay önce aldıydık bi tane 35 liraya süper bişey diyebilirim.
Ufak olanlar skart yuvayı çabuk bozabiliyor mu, sıkıntı çıkarır mı?Zaten tv nin skart girişi hasaslaşmış hafif oynadı mı bozuluyor.Yani boşuna almış olur muyum?

coolasker54

coolasker54

Üye
Ufak olanlar skart yuvayı çabuk bozabiliyor mu, sıkıntı çıkarır mı?Zaten tv nin skart girişi hasaslaşmış hafif oynadı mı bozuluyor.Yani boşuna almış olur muyum?
Zamanla bozuyo olabilir. Scart girişinizde sorun varsa bir adım geri çekilebilirsin. Ancak şunu söyleyeyim sabit durduğu zaman hiç bir sıkıntı çıkaracağınıda ben düşünmüyorum. Görüntü kirliliği bakımından da çok iyi oluyor. Yinede iyi düşünerek al çünkü scart gittimi işin sakat.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Goldmaster SAT–62000 FTA modeli aldım ama görüntü kalitesini beğenmedim.Eski cihaz olan Amstrad daha iyi görüntü veriyodu, HD gibiydi, şuan ki mat gibi.Yoksa bir ince ayarı falan mı var?İlgilenen yok mu?

Son düzenleme:
coolasker54

coolasker54

Üye

surdan bi bak teknik özelliklerine diğer alıcınında bul özelliklerini bi karşılaştır gold master ağır basıyosa değiştirmeyi dene.

(NOT: Gold master denince 1 adım geri atıyorum. Belki ön yargıdır ama Lnb alıcakken bile gold 100 aldıgımda 50 liraydı hem o paraya hemde markaya değmez gözüyle bakıp ucuzunu seçmiştim."Param olmadıgından değil :ehe". İyi yaptığımı düşünüyorum böyle yorumlar okuyunca :ehe :ehe

The melle

Üye
Geçen yaz abimin yanında çaliştim, elektronik eşya falan satıyorduk. orda en çok alınan alıcı benjamindi. en iyisi ve ucuzu o olsa gerek :bilmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt