Karşılaştırma uyarılarda gecikme

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
uyarılarda gecikme
Beyler telefonum lumia 925
En son cyan güncellemesinden sonra telefonun şarj vb uyarılarında gecikme olmaya başladı önceden şarja taktığımda bir saniye gibi bir süre içinde uyarı verirdi şimdi ise üç saniyeyi buluyor ayrıca çift tıklama ile ekran açmada da gecikme var önceden bir saniyeden önce açılırdı şimdi gecikiyor ayrıca bazen hissetmiyor internet explorer da aynı şekilde saniyelik gecikmelerle dolu
Bu sorunlar sizde de var mı yoksa münferit mi.
Çözümünüz varsa sevinirim

bayon

Üye
yedeklemeni yapıp cihazı sıfırlamanı tavsiye ederim :)

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Bazı kilit ekranı uygulamaları çift tıkla veya tuş kilidini açmayı geciktiriyor uygulama kullanıyorsan kaldırmayı dene derim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
NSU İle Yazılımı Güncelleştir Kullandiğin Şeylere Dikkat Et

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben sarja taktigimda ayni seninki gibi gec uyari aliyordum hatta 10 saniyeyi buldugunu bilirim. Ayni sekilde kullandigim wp ler arasinda cift vurusta problem yasadigim tek cihazdir 925. Hatta burayada yazmistim neden algilamiyor diye birkac kisi bizdede var demisti bende oyle kullanmaya devam etmistim.
Bu arada hic formatla yedekle onla bunla ugrasma bir ise yaramiyor. Fakat soyle birsey var sarja takinca gelen uyari herzaman tekrarlamiyor ben bir ara prizden kaynaklandigini dusundum gec sarj aliyor olabilir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çocuk odasını açıp kapatın isterseniz ;) çift tıklama çözüm olabilir.

ON9

ON9

Üye
Alengirli ekran kilidimiz var ya hani Adını unuttum?? Onun yüzünden çakışma oluyor sanırım çift tıklamada sorun çıkıyor o yüzden galiba. Ama şarja takılınca gelen uyarıya özellikle dikkat etmedim ama orijinal alet mi kullanıyorsunuz ? Ortam değişkenlerini göz önünde bulundurursak orijinal spot başka markalar ile ayrı ölçüm yapmak lazım. Eğer hepsinde aynı sonuç alınırsa sistemde sıkıntı var demektir off yoruldum yazmaktan ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Kilit ekranı uygulaması yok
Reset atsam çözüm olur mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Peocawe

Peocawe

Üye
925 kullanırken de şarja taktığımda uyarıyı ara sıra 5-6 saniye geciktiriyordu. 1320 aldım bunda da aynı. Herkesde aynıdır diye kafama takmadım.

pissed26

pissed26

Üye
direk prizden farkediyor hocam hatta şöyle söyleyim salona taktığımda anlık şarj sesi gelirken odamda korumalı priz kullanıyorum 4 5 saniyeyi buluyor sesin gelmesi aynı ev farklı priz :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende de bazen çift tıkı hissetmiyor sensörle alakalı çünkü elimi önünden tekrar geçirince açılııyor lumia 925 kullanıyorum
Ama lumia 920 mi çok özledim :(

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Aynı sorunlar bende de var l925 sistemi seviyorum ama sanki ters giden bişeyler var gibi sürekli kilitte surduruluyor yazısı falan bing resmini aktifleşince hele daha çok artıyor madem bu telefon kaldırmıyor nye böyle uygulamar var

Takipçi Satın Al

Üst Alt