Uyari!! Telefonunuzu hacklemeyin bi tavsiyem var okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
    Konu Sahibi
Uyari!! Telefonunuzu hacklemeyin bi tavsiyem var okuyun
arkadaşlar 10 yıldır telefon işindeyim size kısa ve öz bişey söylicem kesinlikle hacklemeyin nedenmi öncelikle sertifika virüslü virüssüz sızmalar hacker trojenler vs. bunları önlüyor siz sanıyosunuzki sertifikada sorun var yok arkadaşım siz hackledimiz zaman tüm korumayu kaldıracaksınız peki sonrası numaralar aktarılacak hesap şifreleri aktarılacak ki bizzzat arkadaşımın başına geldi hacktrojen bulaşır benden sadece öz bi tavsiye hacklemeyin siz kaybedersiniz hacklediysen o teli çöpe at!

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Ooo eğer gerçekten söylediklerin gibi doğruysa o_O:oha::ağlarım: :duvar2::yagmur::stres:Yinede vatan sağolsun :türkiye1:

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
deforze

deforze

Üye
symbyan için üretilen tek bir virüs görmedim daha, dünya genelindeki worms ve trojonların %99 u windows içindir

yakamoz97

yakamoz97

Üye
işini bilen adamlar için sıkıntı yok,bikere özel bilgiler ve veriler telefonda saklanmaz, 2. si ise yazılım ve programlardan anlıyorsan eğer zaten zararlarından korunmanın yöntemlerini de iyi kötü bilirsin.minareyi çalan kılıfını da hazır eder.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
işini bilen adamlar için sıkıntı yok,bikere özel bilgiler ve veriler telefonda saklanmaz, 2. si ise yazılım ve programlardan anlıyorsan eğer zaten zararlarından korunmanın yöntemlerini de iyi kötü bilirsin.minareyi çalan kılıfını da hazır eder.

:alkis arkadaşların da dediği gibi symbian da hiç virus görmedim diyelim ki teli hacklemedik sertifikasız pro.ları nası yükliyeceğiz .İnternetten sertifikayla mı üstelik IMEI nı vererek şu anda symbian da kaliteli uygulama oyun ve gorsel efektlerin %80 inden fazlası unsigned tir Jb siz İphone veya Root suz Android neyse Hacksiz Symbian da aynıdır :)

- - - Eklendi - - -

Hem işin olmadığında yamaları kapatırsan bişey olmaz(Zaten olacak tek şey kullanıcının sistem dosyasına zarar vermesi olur o da milyonda 1 ihtimal bu durumda bi formata bakar) :)

cebim

Üye
Yeniden düzenlenmiş sistem yüklemeyin hack sorunu filan olmaz virüs gelipte illaki bozucak diye birşey yok çok küçük ihtimallerle belki olur her program Z sürücüsüne gitmediğine göre belki telefondan biraz afallama olur bazen ama yinede telefona çok zarar veren bir virüs var mı bilmiyorum.

samikayaa

samikayaa

Üye
kulaktan duyma haberler vol532424

celilcemre

celilcemre

Üye
bende facebook hesabım iki kere kırıldı. Yabancı ülkeden sebebi güvensiz bağlantı olabilir. Aslında vodafone için en iyi bağlantı türü vodafone live bağlantı ayarıdır, diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt