Uyarı---Tehlikeli uygulama, Advanced Device Lock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Uyarı---Tehlikeli uygulama, Advanced Device Lock

Arkadaşlar burdan sizleri uyarmak istiyorum.

Belle'den sonra Nokia Mağaza'dan Advanced Device Lock programını telefonuma kurdum. Programı aktifleştirdikten sonra, telefonumu baştan başlattığımda cihaz açılmaz oldu. Pin kodunu girdikten sonra ana ekran da takılı kalıyor ve öylece kalıyordu. Hiçbir tuş işlem yapmıyordu.

Cihazı kapatma tuşuna belirli bir süre uzun basarak kapattım.

Cihazı kapalı konumda pc ye bağlayıp içindeki kopyaladıktan sonra hard format attım ve cihazı öyle kurtarabildim. Hard formattan sonra eksik gelen uygulamalar yüzünden telefonumu flashlamak zorunda kaldım.

Burdan sizleri de uyarayım, Advanced Device Lock programına sakın ha sakın bulaşmayın!

• Beğen
Tepkiler: tolunay378, n000k, Febris ve 2 diğerleri

mmb7982

mmb7982

Üye
teşekkürler

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ne yazıkki bendede oldu o. Flashladım. Öyle gitti. Teşekkürler.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Ben daha önce kurdum diye hatırlıyorum kardeş bişide olmamıştı ama ynede saol uyarı için. Telefonu kasann uygulamalara gıcık oluyom.

kubilaysari

Üye
bunu kullanın onun yerine ..sadece 50 kb ve çok güzel bir uygulamadır ..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

TheExplorer

Üye
Aman,dikkat edelim o zaman.

mstf_l

mstf_l

Üye
program her türlü mü hata yapıyor yani bozuk mu yoksa şifreyi unutunca tekrar hatırlatmak için bir olanagı mı yok

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
program her türlü mü hata yapıyor yani bozuk mu yoksa şifreyi unutunca tekrar hatırlatmak için bir olanagı mı yok

Program belli ki Belle'nin sistemi ile çakışıyor. Programı çalıştırıp, örneğin mesajlarını, galerini vs. korumaya alıp arkaplana attıktan sonra.. (otomatik başlatma açık.) telefonu kapatıp açtığında, pin kodunu girip, açılış ekranı geçtikten sonra ana ekran geliyor ve cihaz takılıyor. Widgetler falan yüklenmiyor. Sadece boş bir ana ekran ve yukarıdaki saat ve şebeke durumu görünüyor. Cihazda hiçbir tuş işlem yapmıyor. Cihazı kurtarmak için tek seçenek hard format.

Hani telefon hiç kapanmazsa sorunsuz çalışıyor. Belki otomatik başlatma açık olmazsa yüksek ihtimalle cihaz sorunsuz açılabilir ve programa girilip aktif edilebilir ama açıkcası daha denemeye cesaretim yok.

mstf_l

mstf_l

Üye
Program belli ki Belle'nin sistemi ile çakışıyor. Programı çalıştırıp, örneğin mesajlarını, galerini vs. korumaya alıp arkaplana attıktan sonra.. (otomatik başlatma açık.) telefonu kapatıp açtığında, pin kodunu girip, açılış ekranı geçtikten sonra ana ekran geliyor ve cihaz takılıyor. Widgetler falan yüklenmiyor. Sadece boş bir ana ekran ve yukarıdaki saat ve şebeke durumu görünüyor. Cihazda hiçbir tuş işlem yapmıyor. Cihazı kurtarmak için tek seçenek hard format.

Hani telefon hiç kapanmazsa sorunsuz çalışıyor. Belki otomatik başlatma açık olmazsa yüksek ihtimalle cihaz sorunsuz açılabilir ve programa girilip aktif edilebilir ama açıkcası daha denemeye cesaretim yok.

Anladım teşekkürler.

Belle'li cihazım olsaydı sizin için denerdim ama yok

mesut1979

Üye
slm, ben yaklasik 6 senedir nokia telefonlarimda kullaniyorum bu programi suana kadar herhangi bir problemle karsilasmadim, belki magazadaki program hatali olabilir.

tarxhn

tarxhn

Üye
bilgilendirme için saol

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
slm, ben yaklasik 6 senedir nokia telefonlarimda kullaniyorum bu programi suana kadar herhangi bir problemle karsilasmadim, belki magazadaki program hatali olabilir.

Mağazadaki uygulama bir garip zaten. Demo'nun versiyonu farklı, sürümün versiyonu farklı. sürüm yüklü iken, demonun sayfasını açıyorsun güncelleme gerekiyor diyor. Bir sıkıntı olduğu ortada.

Siz Belle mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Belle ile programın kendisi çakışıyor gibime geliyor. Aslında S60v3 zamanlarımda kullandığım bir programdı. Özellikle Pro versiyonunun SIM değişince istediğim numaraya yeni sim kartın bilgilerini yollama özelliği çok hoşuma gidiyordu.

----------Eklendi @ 01:59:46 ---------- Yazıldı @ 01:50:30 ----------

bunu kullanın onun yerine ..sadece 50 kb ve çok güzel bir uygulamadır ..

Genellikle 100-200kb altında uygulamaları psikolojik olsa gerek yüklemeyi tercih etmiyorum. Hani dandikdir falan gibime geliyor. Mesela 60kb temalar falan da böyle. Pek yükleyesim gelmiyor. Mb'lı olsun benim olsun diyorum :)

Ama bunu deneyeceğim. Tavsiyen için teşekkürler.

mesut1979

Üye
Mağazadaki uygulama bir garip zaten. Demo'nun versiyonu farklı, sürümün versiyonu farklı. sürüm yüklü iken, demonun sayfasını açıyorsun güncelleme gerekiyor diyor. Bir sıkıntı olduğu ortada.

Siz Belle mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Belle ile programın kendisi çakışıyor gibime geliyor. Aslında S60v3 zamanlarımda kullandığım bir programdı. Özellikle Pro versiyonunun SIM değişince istediğim numaraya yeni sim kartın bilgilerini yollama özelliği çok hoşuma gidiyordu.

----------Eklendi @ 01:59:46 ---------- Yazıldı @ 01:50:30 ----------

Genellikle 100-200kb altında uygulamaları psikolojik olsa gerek yüklemeyi tercih etmiyorum. Hani dandikdir falan gibime geliyor. Mesela 60kb temalar falan da böyle. Pek yükleyesim gelmiyor. Mb'lı olsun benim olsun diyorum :)

Ama bunu deneyeceğim. Tavsiyen için teşekkürler.

slm,arkadas benim kullandigim pro versiyonu v2.08

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben telefonumda kullanıyorum herhangi bir sorunda yok tel hackli konuyu açan arkadaşın telinde bir sorun olabilir milleti korkutmayın boş yere faydalı bir program

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumda kullanıyorum herhangi bir sorunda yok tel hackli konuyu açan arkadaşın telinde bir sorun olabilir milleti korkutmayın boş yere faydalı bir program

Benim telefonum hackli değil. Siz N8 mi kullanıyorsunuz, Belle mi yüklü, programın hangi versiyonu yüklü? Pro mu normal mi? Versiyon numaraları ne? Bunlar önemli.

Sanki aynı cihazı kullanıyoruz gibi yazmışsınız.

Programın anlattığım şekilde çalışmasını engelleyecek nasıl bir problem olabilir cihazda. Üstelik yeni sıfır versiyonun üzerine yüklendi.

Üstelik tek de değilmişim aynı sorunu yaşayan.

Benim ağzım yandı, benimle aynı cihaz özelliklerine sahip arkadaşları Mağazadaki ADL'a karşı uyarıyorum.

varaka

Üye
arkadaslar bu programin pin kodunu bilen varmi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim telefonum hackli değil. Siz N8 mi kullanıyorsunuz, Belle mi yüklü, programın hangi versiyonu yüklü? Pro mu normal mi? Versiyon numaraları ne? Bunlar önemli.

Sanki aynı cihazı kullanıyoruz gibi yazmışsınız.

Programın anlattığım şekilde çalışmasını engelleyecek nasıl bir problem olabilir cihazda. Üstelik yeni sıfır versiyonun üzerine yüklendi.

Üstelik tek de değilmişim aynı sorunu yaşayan.

Benim ağzım yandı, benimle aynı cihaz özelliklerine sahip arkadaşları Mağazadaki ADL'a karşı uyarıyorum.

tel c601 belle hackli
program sürümü 1.03(34)
c hafıza yüklü sorunsuz çalışıyor telefonu çökerticek bir programın Ovide işi ne nokia nin kendi açtığı bir uygulama sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt