uyarı!!! Şarj konusunu aydınlatıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
uyarı!!! Şarj konusunu aydınlatıyorum
bakın arkadaşlar forumu inceledim belleye geçen arkadaslarımızın%80 sarj problemi var 2 saat te sarjının bittiginden şıkayetçıler arkadaşlar bıtmesı gayet normal çunku yeni yazılım yukluyorsunuz ve batarya kalibrasyona grıyor dikkat ederseniz şarjınız ken guncelleyin diyor nokia boşuna demıyor bu carla guncellemesinde d aynı olacak ha nasıl duzeliyor bılıyormusunuz bir hafta telefonunuzu duzenlı kullanın yani batarya zayıf dıyınce sarj yapın dolunca alın 1 hafta boyunca boyle yapın bakın duzeliyormu duzelmiyormu

----------Eklendi @ 00:36:12 ---------- Yazıldı @ 00:35:06 ----------

sımdiden teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: sado826

okitox

okitox

Üye
ben batarya yokken güncelledim telefonu. kendimi kalibrasyona aldım. enerjimle telefon çalışıyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dalga geçmeyin arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ne var bunda :D

cardanadam

cardanadam

Üye
paylaşım için :tşk: mantıklı

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arısın kefilim ayrıca cok onemli bır konuya degin digimi duşunuyorun cunku forumda yanlış yontem soyleyen arkadaslarımız var ha su konuyada cvp vereyim gecenin bu saatin d bunumu duşundun diyen arkadaşa sozun telin 5 bin tl d olsa bataryası 1 saat te bıttık ten sonra bi işe yaramaz konunun zamani olmaz

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi
SilentOne

SilentOne

Üye
adam haklı ama dediğide doğru 1 hafta max. 2hafta sonra düzelir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben hep öyle şarj ediyorum hep kalibrasyon yapmısmı oluyorum :D

aleranol

aleranol

Üye
hem gereksiz hem faydalı. Ayrıca ben de gördüm şarj problemi ama insan hemen gelip buraya yazmaz. Ben hacklerken 2 gün aradım telefonum hiçbirşeye cevap vermiyordu.Yalvardım yakardım birazda benzer sorun yaşayanlara baktım nasıl çözmüşler :D Ama herkez hazıra konsun arkadaş:off: Hazıra konanlar için faydalı olmuş yinede ellerine sağlık yararlı konu

adanalı1

adanalı1

Üye
Ben kalibrasyonu yaptım 3 gun rahat gıdıyor ...

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
bakın arkadaşlar forumu inceledim belleye geçen arkadaslarımızın%80 sarj problemi var 2 saat te sarjının bittiginden şıkayetçıler arkadaşlar bıtmesı gayet normal çunku yeni yazılım yukluyorsunuz ve batarya kalibrasyona grıyor dikkat ederseniz şarjınız ken guncelleyin diyor nokia boşuna demıyor bu carla guncellemesinde d aynı olacak ha nasıl duzeliyor bılıyormusunuz bir hafta telefonunuzu duzenlı kullanın yani batarya zayıf dıyınce sarj yapın dolunca alın 1 hafta boyunca boyle yapın bakın duzeliyormu duzelmiyormu

----------Eklendi @ 00:36:12 ---------- Yazıldı @ 00:35:06 ----------

sımdiden teşekkurler

mobil veriyi ve 3g yi kapatın bakın bakalım şarjınız hemen bitiyormu?

atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
dün flaş attım aynı hiç bir değişiklik yok niye kardeş?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
mobil veriyi ve 3g yi kapatın bakın bakalım şarjınız hemen bitiyormu?

Benim elim alışkanlık yaptı artık telefonla işim bitince hemen güç tasarrufunu açıyorum mobil veriyi kapatıyorum baya bi gidiyo şarz :) Ama opera mobile çok şarz yiyo ya HD oyun gibi aynı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt