:kop2: Abi nasılsın ? Hal hatır soramıyordum bayadır :)
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyi gidiyor. Ufak bir rahatsızlığım var o kadar
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyi gidiyor. Ufak bir rahatsızlığım var o kadar
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayrolsun İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Ufak bir rahatsızlık derken, ufaktan biraz fazla sanki bel fıtığı
Anafor.CK' Alıntı: Hayrolsun İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Ufak bir rahatsızlık derken, ufaktan biraz fazla sanki bel fıtığı
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Allah şifa versin Kardeşim. Sıkıntılı bir hastalık. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi sağ olasın. - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Allah sifa versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Anafor.CK' Alıntı: Allah şifa versin Kardeşim. Sıkıntılı bir hastalık. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi sağ olasın. - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Allah sifa versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
-efşan Üye Ban demeyin yahu. Dayanamıyorum. O kadar çok attım ki alışkanlık yaptı. Elim ayağım titriyor atmayınca. Bankolik oldum.
Ban demeyin yahu. Dayanamıyorum. O kadar çok attım ki alışkanlık yaptı. Elim ayağım titriyor atmayınca. Bankolik oldum.
Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Ban demeyin yahu. Dayanamıyorum. O kadar çok attım ki alışkanlık yaptı. Elim ayağım titriyor atmayınca. Bankolik oldum. Genişletmek için tıkla ... gel abi ayın birinde atalım
Anafor.CK' Alıntı: Ban demeyin yahu. Dayanamıyorum. O kadar çok attım ki alışkanlık yaptı. Elim ayağım titriyor atmayınca. Bankolik oldum. Genişletmek için tıkla ... gel abi ayın birinde atalım