Haklısın Pınar ablacığım. Ama cephe oluşmasının sebebi çok belli. Ben Maxicep'te iki yıla yakındır -ban attığım 3 aylık dönemi saymazsak- aktifim. Gereksizlere girmeye başladığımdan beri de burada hep güzel sohbetler, geyikler olmuştur. Evet bu bölümün adı "Gereksizler" olabilir. Ama buraya sürekli saçma sapan konular açacağımız anlamına gelmez. Bizler de saçma konular açtık ve bunlar hep geyik yapabileceğimiz şekildeydi.
Eğer azıcık saygıları olsaydı bize "Neden böyle konular açmamıza karşısınız? Neden böyle yapıyorsunuz?" gibi saygılı bir şekilde sorarlardı. Ama "Size ne ya burası gereksizler bölümü istediğimiz konuyu açarız," şeklinde hitap edenlere karşı cephe almamız gayet normal.
Biz yeni üyeleri hiçbir zaman ezmedik, küçümsemedik. Her birini tanımaya çalıştık. Kafamıza uymayanlarla fazla muhabbet etmedik. Ama saygısızca davranışlar, aynı hareketlere devam etmeler... İşte buna tahammülümüz kalmadı.
Birkaç güne ben de 1 haftalık ban atacağım. O zamana kadar bazı şeylerin değişmesini umut ediyorum.