Uyarı Niteliğinde..

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Sabit konu var zaten.

Türe

Türe

Üye
hacı aras abim nerelerdesin sen yia :cry:

Legendary.

Legendary.

Üye
Bi türlü tanışamadığım modumuz hoş geldiniz :D Yanlış hatırlamıyorsam :sofer: :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Haklısın Pınar ablacığım. Ama cephe oluşmasının sebebi çok belli. Ben Maxicep'te iki yıla yakındır -ban attığım 3 aylık dönemi saymazsak- aktifim. Gereksizlere girmeye başladığımdan beri de burada hep güzel sohbetler, geyikler olmuştur. Evet bu bölümün adı "Gereksizler" olabilir. Ama buraya sürekli saçma sapan konular açacağımız anlamına gelmez. Bizler de saçma konular açtık ve bunlar hep geyik yapabileceğimiz şekildeydi.
Eğer azıcık saygıları olsaydı bize "Neden böyle konular açmamıza karşısınız? Neden böyle yapıyorsunuz?" gibi saygılı bir şekilde sorarlardı. Ama "Size ne ya burası gereksizler bölümü istediğimiz konuyu açarız," şeklinde hitap edenlere karşı cephe almamız gayet normal.
Biz yeni üyeleri hiçbir zaman ezmedik, küçümsemedik. Her birini tanımaya çalıştık. Kafamıza uymayanlarla fazla muhabbet etmedik. Ama saygısızca davranışlar, aynı hareketlere devam etmeler... İşte buna tahammülümüz kalmadı.
Birkaç güne ben de 1 haftalık ban atacağım. O zamana kadar bazı şeylerin değişmesini umut ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: MrTech
Haluk.

Haluk.

Üye
Haklısın Pınar ablacığım. Ama cephe oluşmasının sebebi çok belli. Ben Maxicep'te iki yıla yakındır -ban attığım 3 aylık dönemi saymazsak- aktifim. Gereksizlere girmeye başladığımdan beri de burada hep güzel sohbetler, geyikler olmuştur. Evet bu bölümün adı "Gereksizler" olabilir. Ama buraya sürekli saçma sapan konular açacağımız anlamına gelmez. Bizler de saçma konular açtık ve bunlar hep geyik yapabileceğimiz şekildeydi.
Eğer azıcık saygıları olsaydı bize "Neden böyle konular açmamıza karşısınız? Neden böyle yapıyorsunuz?" gibi saygılı bir şekilde sorarlardı. Ama "Size ne ya burası gereksizler bölümü istediğimiz konuyu açarız," şeklinde hitap edenlere karşı cephe almamız gayet normal.
Biz yeni üyeleri hiçbir zaman ezmedik, küçümsemedik. Her birini tanımaya çalıştık. Kafamıza uymayanlarla fazla muhabbet etmedik. Ama saygısızca davranışlar, aynı hareketlere devam etmeler... İşte buna tahammülümüz kalmadı.
Birkaç güne ben de 1 haftalık ban atacağım. O zamana kadar bazı şeylerin değişmesini umut ediyorum.

soruyorum neden böyle şeyler yapıyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

Bizde sizin muhabbetinize dahil olmayı istiyoruz

- - - Eklendi - - -

cevap almak istiyorum

Metin MF

Metin MF

Üye
Güzel açıklama :oke:

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
hala cevap alamadık.

Akıncı

Akıncı

Üye
bende köklüsü değilim ortama sonradan katıldım.Kafa yapım uymasaydı alıp aralarına sevmezlerdi.Cepheleşme tam anlamında olsaydı kendimize ban atmak yerine ban yerdik.Mert oğuzhan gibi kendime ban atacağım bir kaç güne.Saygı ve sevgilerimle
Not: saygı muhabbetten önemlidir

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve MrTech
MrTech

MrTech

Üye
Aciklama yapmayacagim yoksa cok sey degisir bu bolumde..

Ve bende 7 gunluk ban atacagim..

MrTech

MrTech

Üye

soruyorum neden böyle şeyler yapıyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

Bizde sizin muhabbetinize dahil olmayı istiyoruz

- - - Eklendi - - -

cevap almak istiyorum

Dahil olabilir miyiz yada cevap alabilir miyim demek daha kibar olmaz mi

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
bende köklüsü değilim ortama sonradan katıldım.Kafa yapım uymasaydı alıp aralarına sevmezlerdi.Cepheleşme tam anlamında olsaydı kendimize ban atmak yerine ban yerdik.Mert oğuzhan gibi kendime ban atacağım bir kaç güne.Saygı ve sevgilerimle
Not: saygı muhabbetten önemlidir

Biliyorum saygi daha onemli sana saygim sonsuz zaten diger abilere de oyle

-efşan

-efşan

Üye
minoo tanışalım mı? :hmmm

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Tanışacağıma memnun oldum. :hmmm