dostum, zaten kullanmasini bilmeyipte tele zarar veren kisiler icin acildi bu konu.... dikkatli kullansinlar, yada kullanmasinlar,,,,
"siz kullanmayı bilmiyosunuz" gibi saçma kelimeler kullanmayın....
her insanin basina gelir, uyarıyı vermek lazım...
dalga geçilecek bişey yok bunda....
Dostum özelden mesajın kapalı, mecbur burdan yazıcam bi yardım edin yoksa Gelemem ben böyle kitlenmelere.
Note 4 china N9100ZCU1ANIG Telefon aldim.Fakat her şeyi risk ile yapiyorum. Ne yedek nede baska bişey yok . Cihaza uygun Cwm buldum galiba XDA da ama ingilizce iyi olmadigindan test de edemiyorum cunku yanlışsa cihaz gider.
Ilk adimim root idi hic umut etmediğim framaroot ile rootladim.
gereksizleri sildim
xposed kurucam fakat yedek almadigimdan riske giremiyorum.
Online Nandroid Backup ile yedek aldim fakat yuklemek icin Cwm gerekiyor. Aklimi oynaticam ve galiba 2 çeşit N9100ZCU1ANIG VAR (Emin degilim xda da bi konu oldugunda acaba benim telmi yoksa baskami derdinden aklimi oynaticam hic bisey deneyemiyorum)
Lütfen bana yardımcı olur musunuz
launcherde bisi olmaz orjinak S4 u Young a portladim .apk olarak yukleniyor
ama;
*systemui.apk
*settings.apk
*klavye
portlarken dikkatli olmak gerektirir
ya bu arada touchwiz sadece bir launcher. launcher portlamada hata olsa bile telefon bootlop yapar.
custom rom yükleyerek düzeltirsin cwmden.kolay işler bunlar.
cyanogenmod kullanan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde ikinci ekranı simule et ayariyla kesinlikle oynamasin.cihaz bootlop bile yapmaz.telefon modeli yazar sonra simsiyah bir ekran
(don't work recovery mod.only works downloading mod. )
ya bu arada touchwiz sadece bir launcher. launcher portlamada hata olsa bile telefon bootlop yapar.
custom rom yükleyerek düzeltirsin cwmden.kolay işler bunlar.
cyanogenmod kullanan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde ikinci ekranı simule et ayariyla kesinlikle oynamasin.cihaz bootlop bile yapmaz.telefon modeli yazar sonra simsiyah bir ekran
(don't work recovery mod.only works downloading mod. )