oğuza katılıyorum :) herşeyle mutlu olabilmesini:oke:
ouSahin Üye manyak!' Alıntı: oğuza katılıyorum herşeyle mutlu olabilmesini Genişletmek için tıkla ... tanıdıqıma memnun olduqum kişisin öncelikle sen sessiz bir manyak sın bence... we çoq iyisin Ercan abi doqrular bunlar
manyak!' Alıntı: oğuza katılıyorum herşeyle mutlu olabilmesini Genişletmek için tıkla ... tanıdıqıma memnun olduqum kişisin öncelikle sen sessiz bir manyak sın bence... we çoq iyisin Ercan abi doqrular bunlar
manyak! Üye OuSsS' Alıntı: tanıdıqıma memnun olduqum kişisin öncelikle sen sessiz bir manyak sın bence... we çoq iyisin Ercan abi doqrular bunlar Genişletmek için tıkla ... walla sana ööle geliyo başkalarına sor derim sessizmiyim? sende iyisin bee herkesi övüp durma şımartma bizi kıskananlar olur falan...
OuSsS' Alıntı: tanıdıqıma memnun olduqum kişisin öncelikle sen sessiz bir manyak sın bence... we çoq iyisin Ercan abi doqrular bunlar Genişletmek için tıkla ... walla sana ööle geliyo başkalarına sor derim sessizmiyim? sende iyisin bee herkesi övüp durma şımartma bizi kıskananlar olur falan...
YAS.SIN Üye Reklamını " Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız cep telefonunda Turkcell, Vodafone, Avea İçin"
Reklamını " Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız cep telefonunda Turkcell, Vodafone, Avea İçin"