saftirikmiş
Bahaxi Üye kemal21' Alıntı: Narutoyu sevmezmiş Genişletmek için tıkla ... İftira hikmet saçını hiç yıkamazmış.
kemal21 Üye hikmet366' Alıntı: müslüman değilmis Genişletmek için tıkla ... Şakası bile hoş değil zira birine kafir derseniz ya o ya siz kafir olursunuz diye duymuştum.
hikmet366' Alıntı: müslüman değilmis Genişletmek için tıkla ... Şakası bile hoş değil zira birine kafir derseniz ya o ya siz kafir olursunuz diye duymuştum.
hikmet366 Üye kemal21' Alıntı: Şakası bile hoş değil zira birine kafir derseniz ya o ya siz kafir olursunuz diye duymuştum. Genişletmek için tıkla ... iftira gerçek dilya
kemal21' Alıntı: Şakası bile hoş değil zira birine kafir derseniz ya o ya siz kafir olursunuz diye duymuştum. Genişletmek için tıkla ... iftira gerçek dilya
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: müslüman değilmis Genişletmek için tıkla ... oyun bile olsa bu söylediğin hoş değil.
hikmet366' Alıntı: müslüman değilmis Genişletmek için tıkla ... oyun bile olsa bu söylediğin hoş değil.
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: oyun bile olsa bu söylediğin hoş değil. Genişletmek için tıkla ... tamam her neyse devam söylememiş farz edelim - - - Eklendi - - - çok kötü biriymiş
Faciaa01' Alıntı: oyun bile olsa bu söylediğin hoş değil. Genişletmek için tıkla ... tamam her neyse devam söylememiş farz edelim - - - Eklendi - - - çok kötü biriymiş