Gül :-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Şimdi de kafana erik atıyorum. Bak ben eriğimi kimseyle paylaşmam he Genişletmek için tıkla ... canın saolsun paylaşmasanda olur :-)
minoo' Alıntı: Şimdi de kafana erik atıyorum. Bak ben eriğimi kimseyle paylaşmam he Genişletmek için tıkla ... canın saolsun paylaşmasanda olur :-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Paylaştım ya işte attım kafana? Kiraz atıyorum kafana Genişletmek için tıkla ... yerden toplamaya başladım bile:-) o zaman ben de dut atıyorum:-)
minoo' Alıntı: Paylaştım ya işte attım kafana? Kiraz atıyorum kafana Genişletmek için tıkla ... yerden toplamaya başladım bile:-) o zaman ben de dut atıyorum:-)
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Bayılırım Sana da o zaman böğürtlen Genişletmek için tıkla ... olsada yesem şimdi böğürtlen :-) o zamannn üzüm atıyorum :-)
minoo' Alıntı: Bayılırım Sana da o zaman böğürtlen Genişletmek için tıkla ... olsada yesem şimdi böğürtlen :-) o zamannn üzüm atıyorum :-)
by şarlo Üye Demek öyle ben de pırasa atıyım da sen de gör :-)ama pırasa da o kadar etkili değil karpuza göre :-)