grafikseli 84 Üye yan daire ama ben ölmüş oluyorum....neyse o zaman dağmadı olan oğlumu ii bak ona sana emanet ahretliğim
yan daire ama ben ölmüş oluyorum....neyse o zaman dağmadı olan oğlumu ii bak ona sana emanet ahretliğim
grafikseli 84 Üye CEREN' Alıntı: Allah korusun yaw bızde cok var daire senın canın sağolsun dünürüm Genişletmek için tıkla ... ii o zaman çocukların olsun o daireyi çocuklara verelim
CEREN' Alıntı: Allah korusun yaw bızde cok var daire senın canın sağolsun dünürüm Genişletmek için tıkla ... ii o zaman çocukların olsun o daireyi çocuklara verelim
CEREN Üye seli84' Alıntı: ii o zaman çocukların olsun o daireyi çocuklara verelim Genişletmek için tıkla ... olur dünürüm sen nasıl istersensen iste herşey feda sana
seli84' Alıntı: ii o zaman çocukların olsun o daireyi çocuklara verelim Genişletmek için tıkla ... olur dünürüm sen nasıl istersensen iste herşey feda sana
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi muhabbet cafeye çevirmeyin ya burayı üsttekine evi bile bırakırdım ya
grafikseli 84 Üye CEREN' Alıntı: olur dünürüm sen nasıl istersensen iste herşey feda sana Genişletmek için tıkla ... bende yazlık alayım çocuklara
CEREN' Alıntı: olur dünürüm sen nasıl istersensen iste herşey feda sana Genişletmek için tıkla ... bende yazlık alayım çocuklara
jöly Üye Beşiktaş takımlarımı...(halı,nevresim takımı,imzalı tişörtler,futbol topu yine imzalı....vs.)