neslein Üye cok saol --------------- Ekleme --------------- bu arada senin ellerinide bi görsek bakalım nasıl
Nazy Üye neslein' Alıntı: cok saol --------------- Ekleme --------------- bu arada senin ellerinide bi görsek bakalım nasıl Genişletmek için tıkla ... akşam pm ile yollarım
neslein' Alıntı: cok saol --------------- Ekleme --------------- bu arada senin ellerinide bi görsek bakalım nasıl Genişletmek için tıkla ... akşam pm ile yollarım
Nazy Üye leiche' Alıntı: pm olmaz herkes görsün maxicebe wer NAZY'nin elleri adlı baslıkla Genişletmek için tıkla ... Ben PM atarım siz isterseniz konu olarak açarsını ok
leiche' Alıntı: pm olmaz herkes görsün maxicebe wer NAZY'nin elleri adlı baslıkla Genişletmek için tıkla ... Ben PM atarım siz isterseniz konu olarak açarsını ok
leiche Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: Ben PM atarım siz isterseniz konu olarak açarsını ok Genişletmek için tıkla ... ok bende kendi ellerimi çekecem yan yana koyarız elinin koyulmasını isteyen arkadaslar pm atsın bu arada miras olarak maxipuanımı wereyim bari n:
Nazy' Alıntı: Ben PM atarım siz isterseniz konu olarak açarsını ok Genişletmek için tıkla ... ok bende kendi ellerimi çekecem yan yana koyarız elinin koyulmasını isteyen arkadaslar pm atsın bu arada miras olarak maxipuanımı wereyim bari n:
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi abi yaa resmen oyundan çıkardınız haa sadece oyun için atın diğer mesajları atmayın sizden ricam üsttekine yazıcımı bırakırdım
abi yaa resmen oyundan çıkardınız haa sadece oyun için atın diğer mesajları atmayın sizden ricam üsttekine yazıcımı bırakırdım