:allalla: bencede:allalla: yha sizin üyelikleri birleştirelim daha kolay olur sizin için:ehe cerem
Nazy Üye iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... CEREN' Alıntı: bencede Genişletmek için tıkla ... yha sizin üyelikleri birleştirelim daha kolay olur sizin için cerem
iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... CEREN' Alıntı: bencede Genişletmek için tıkla ... yha sizin üyelikleri birleştirelim daha kolay olur sizin için cerem
Nazy Üye CEREN' Alıntı: (nazy)e sana değildi ya canısı sende hep araya giriyon ben kıyamam sana Genişletmek için tıkla ...
CEREN' Alıntı: (nazy)e sana değildi ya canısı sende hep araya giriyon ben kıyamam sana Genişletmek için tıkla ...
CEREN Üye Nazy' Alıntı: valla bak meleğim melek Genişletmek için tıkla ... tamamama bundan sonra zıtlaşmak yok
Nazy Üye CEREN' Alıntı: tamamama bundan sonra zıtlaşmak yok Genişletmek için tıkla ... tamam sen iremi fazla öpme yeter
CEREN' Alıntı: tamamama bundan sonra zıtlaşmak yok Genişletmek için tıkla ... tamam sen iremi fazla öpme yeter
CEREN Üye Nazy' Alıntı: tamam sen iremi fazla öpme yeter Genişletmek için tıkla ... bak yıne anlaşamadık iremmm canısı
Nazy' Alıntı: tamam sen iremi fazla öpme yeter Genişletmek için tıkla ... bak yıne anlaşamadık iremmm canısı
Nazy Üye CEREN' Alıntı: bak yıne anlaşamadık iremmm canısı Genişletmek için tıkla ... iyi tamam öp ama sıkılmasın
CEREN' Alıntı: bak yıne anlaşamadık iremmm canısı Genişletmek için tıkla ... iyi tamam öp ama sıkılmasın
CEREN Üye Nazy' Alıntı: yanlış anlamıyasın toz konduramam kankime Genişletmek için tıkla ... ya sabır toz konduranmı var kankana öperım opmem iremi kımene tamam ya sıkıldım ben artık
Nazy' Alıntı: yanlış anlamıyasın toz konduramam kankime Genişletmek için tıkla ... ya sabır toz konduranmı var kankana öperım opmem iremi kımene tamam ya sıkıldım ben artık