:D.
*esra_r* Üye Nazy' Alıntı: ne yani beni yemeyimi düşünüyorsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Nazy' Alıntı: ne yani beni yemeyimi düşünüyorsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
*esra_r* Üye ne diyosan anlamadım karnım aç dedim üstteki üye kim olursa olsun içimden o simileyi kullanmak gelirdi zaten .
ne diyosan anlamadım karnım aç dedim üstteki üye kim olursa olsun içimden o simileyi kullanmak gelirdi zaten .
Nazy Üye *esra_r*' Alıntı: ne diyosan anlamadım karnım aç dedim üstteki üye kim olursa olsun içimden o simileyi kullanmak gelirdi zaten . Genişletmek için tıkla ... hımmm şu mesele peki bu ne anlama geliyor?
*esra_r*' Alıntı: ne diyosan anlamadım karnım aç dedim üstteki üye kim olursa olsun içimden o simileyi kullanmak gelirdi zaten . Genişletmek için tıkla ... hımmm şu mesele peki bu ne anlama geliyor?
*esra_r* Üye seni beğenmiyorum hıhhh ya da burun kıvırmak gibi bence öyle değil acıktım vs sen üstüne alınma sana göre bi anlamı yok ya da hıhhh olabilir
seni beğenmiyorum hıhhh ya da burun kıvırmak gibi bence öyle değil acıktım vs sen üstüne alınma sana göre bi anlamı yok ya da hıhhh olabilir