Ton balığı
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Kırlangıç balığı Genişletmek için tıkla ... yanlış konudayız yalnız farkında mısın diğer konu varya üsttekini ne yapmak isterdin onda gel hele
0sıfırcı' Alıntı: Kırlangıç balığı Genişletmek için tıkla ... yanlış konudayız yalnız farkında mısın diğer konu varya üsttekini ne yapmak isterdin onda gel hele
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: yanlış konudayız yalnız farkında mısın diğer konu varya üsttekini ne yapmak isterdin onda gel hele Genişletmek için tıkla ... Yooo belki ben sana kırlangıç balığı yedirmek istiyorum belki olamaz mı yani Ha o balığı da sen tutcan Karadenizli adamsın
DarkredBlue61' Alıntı: yanlış konudayız yalnız farkında mısın diğer konu varya üsttekini ne yapmak isterdin onda gel hele Genişletmek için tıkla ... Yooo belki ben sana kırlangıç balığı yedirmek istiyorum belki olamaz mı yani Ha o balığı da sen tutcan Karadenizli adamsın
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Yooo belki ben sana kırlangıç balığı yedirmek istiyorum belki olamaz mı yani Ha o balığı da sen tutcan Karadenizli adamsın Genişletmek için tıkla ... ben ne anlarım deniz gördüğüm mu var. alabalık ye gitsin yada hamsi. garamanda gonyada somon bol olur yağlı yağlı alda yap bize gari
0sıfırcı' Alıntı: Yooo belki ben sana kırlangıç balığı yedirmek istiyorum belki olamaz mı yani Ha o balığı da sen tutcan Karadenizli adamsın Genişletmek için tıkla ... ben ne anlarım deniz gördüğüm mu var. alabalık ye gitsin yada hamsi. garamanda gonyada somon bol olur yağlı yağlı alda yap bize gari