zaza Üye Necmati™;3019103' Alıntı: cü eki yok onda sadece kuaför.. Kaportacı Genişletmek için tıkla ... ben eklerim o eki yağcı
Necmati™;3019103' Alıntı: cü eki yok onda sadece kuaför.. Kaportacı Genişletmek için tıkla ... ben eklerim o eki yağcı
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Gazozcu Genişletmek için tıkla ... nuri abi ile karıştırmayın sakın halıcı
zaza Üye zurnacı bana laf sokarsan sonu kötü olur neco haberin ola o iki polisi yedekte tutuyom birgün kapını çalarlar
zurnacı bana laf sokarsan sonu kötü olur neco haberin ola o iki polisi yedekte tutuyom birgün kapını çalarlar
Necmati Üye burhan'ın bir lafı vardı bildin mi amannnn tırtt.. senin polis tanıdığın varsa bizim yok mu .. Çöpçü
zaza Üye Necmati™;3021027' Alıntı: burhan'ın bir lafı vardı bildin mi amannnn tırtt.. senin polis tanıdığın varsa bizim yok mu .. Çöpçü Genişletmek için tıkla ... ben direk kendisiyim ben normal memur değilim üst kademelerdeyim
Necmati™;3021027' Alıntı: burhan'ın bir lafı vardı bildin mi amannnn tırtt.. senin polis tanıdığın varsa bizim yok mu .. Çöpçü Genişletmek için tıkla ... ben direk kendisiyim ben normal memur değilim üst kademelerdeyim