Revengeful Emekli Yönetici hayvansal yem verirse boyu hızlı artar fakat yem kokuyo ve su çabuk kirlenir o yüzden bitkiseli tercih ediyorum. benimkilerin 1 i kız 1i erkek
hayvansal yem verirse boyu hızlı artar fakat yem kokuyo ve su çabuk kirlenir o yüzden bitkiseli tercih ediyorum. benimkilerin 1 i kız 1i erkek
minoo Üye halil09' Alıntı: buda örümcek Genişletmek için tıkla ... ehehe qüzel bu.Onur'un olsun bu yakışır ona
minoo Üye Revengeful' Alıntı: hayvansal yem verirse boyu hızlı artar fakat yem kokuyo ve su çabuk kirlenir o yüzden bitkiseli tercih ediyorum. benimkilerin 1 i kız 1i erkek Genişletmek için tıkla ... ya bnmki bşey yemiyo Mert uyuyo hala uyanmadı uykusundan
Revengeful' Alıntı: hayvansal yem verirse boyu hızlı artar fakat yem kokuyo ve su çabuk kirlenir o yüzden bitkiseli tercih ediyorum. benimkilerin 1 i kız 1i erkek Genişletmek için tıkla ... ya bnmki bşey yemiyo Mert uyuyo hala uyanmadı uykusundan
Revengeful Emekli Yönetici --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: ya bnmki bşey yemiyo Mert uyuyo hala uyanmadı uykusundan Genişletmek için tıkla ... plastik kapta yaşıyosa üzgünüm pınar fakat hastalanmıştır ve yakında ölmek üzeredir veterinere götür bence. benim ilk 2 si öyle öldu plastik kap hayvanları zehirliyor normal akvaryum almanız lazım.
--------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: ya bnmki bşey yemiyo Mert uyuyo hala uyanmadı uykusundan Genişletmek için tıkla ... plastik kapta yaşıyosa üzgünüm pınar fakat hastalanmıştır ve yakında ölmek üzeredir veterinere götür bence. benim ilk 2 si öyle öldu plastik kap hayvanları zehirliyor normal akvaryum almanız lazım.
Perfect! Üye Konu Sahibi o yok arabadan inip ters çeviriyon. --------------- Ekleme --------------- ama var...