Üstteki Üyenin Avatar & İmzasına 10 Üzerinden Kaç Puan Verirdin???

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
İmza:9

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Imza: 10 Numara

YsF_90

YsF_90

Üye
imza:5

leiche

leiche

Emekli Yönetici
imza 2

ademvehavva

ademvehavva

Üye
8-0

_KadirşinaS_

Üye
İmza:8

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
4
10

_KadirşinaS_

Üye
avatara bişey demem ama imzam 10 numaradır
4-4

Avatarında pek bir ifade yok o yüzden dört dedim.İmzana gelince. Yazan yazılara ve Türkçe'yi korumana tabiki diyecek yok. Ben sadece imzanın çok dağınık olmasına 8 verdim. Yoksa senin imza olarak yazdığın o satrıları biz de ezbere biliriz. Yanlış anlamamışsındır umarım.Nihayetinde burada çok profesyonel bir oylama yapmıyoruz:oke::oke::oke::sn:. Daha yapıcı olması açısından da bir yorum yapayım.İmzanda geçen yazılardan birinde "TÜRK OĞLU TÜRKÜZ" yazıyor, imla kurallarımıza göre onun" TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ" olması lazım

Üstteki kullancı için:
İmza:7

macline

macline

Üye
İmza:10

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Avatarında pek bir ifade yok o yüzden dört dedim.İmzana gelince. Yazan yazılara ve Türkçe'yi korumana tabiki diyecek yok. Ben sadece imzanın çok dağınık olmasına 8 verdim. Yoksa senin imza olarak yazdığın o satrıları biz de ezbere biliriz. Yanlış anlamamışsındır umarım.Nihayetinde burada çok profesyonel bir oylama yapmıyoruz:oke::oke::oke::sn:. Daha yapıcı olması açısından da bir yorum yapayım.İmzanda geçen yazılardan birinde "TÜRK OĞLU TÜRKÜZ" yazıyor, imla kurallarımıza göre onun" TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ" olması lazım

Üstteki kullancı için:
İmza:7
teşekkür ederim son resimin boyutu yüzünden biraz dağınık duruyor farkındayım kesme işaretiyle ayırmak resmin boyutunu biraz daha arttırırdı gerek yok diye düşünüyorum
üstteki üyeye 7-7

CEREN

CEREN

Üye
imza;10:oke:

cirkinn

Üye
imza: 4,9

hidayet

hidayet

Üye
imza 2 :islik