Hızlı
ViperRKO Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Artist Genişletmek için tıkla ... ne artizliimi gördün ? Sensin o artiz
Praetor Emekli Yönetici İmzalara neredeyse benim kadar dikkat eden iyi bir çekirge olduğunu düşünüyorum
EroL Emekli Yönetici kural dışı imzaları boyutlandırıp üyelere tekrar gönderdiğimi bilmeyen birisi olduğunu düşünüyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Benim avatarı ne ara gördün yahu Avatar ve rütbe altı ne demek istiyor şu anda onu düşünüyorum
Catty Emekli Yönetici Cyber Warrior , ünlü türk hackerlar grubu Oranın üyesi olduğum belli oluyor bu şekilde... Anlamış olduğunu düşünüyorum...
Cyber Warrior , ünlü türk hackerlar grubu Oranın üyesi olduğum belli oluyor bu şekilde... Anlamış olduğunu düşünüyorum...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ""Ya hacı benim arkadaşın bir msn adresi var onu bi hackle kurban"" Demeyeceğim Her mesajıma muhalefet olduğunu düşünüyorum
""Ya hacı benim arkadaşın bir msn adresi var onu bi hackle kurban"" Demeyeceğim Her mesajıma muhalefet olduğunu düşünüyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Catty' Alıntı: Sürekli benim hakkımda yanlış düşünen yaşı küçük bir üye Genişletmek için tıkla ... Yaşımın küçük denildiği zaman sinir olduğumu bilen bir üye Ayrıca bana çabuk sinirlenmememi söyleyen bir üye
Catty' Alıntı: Sürekli benim hakkımda yanlış düşünen yaşı küçük bir üye Genişletmek için tıkla ... Yaşımın küçük denildiği zaman sinir olduğumu bilen bir üye Ayrıca bana çabuk sinirlenmememi söyleyen bir üye