Tuba Üye Necmati™;2955354' Alıntı: çok antalya'lı Genişletmek için tıkla ... fotoshop yaptığını
Tuba Üye SAINT1' Alıntı: photoshop la uğraştığını yeni öğrendiğimi. Benimde uğraştığımı bilmediğini. Genişletmek için tıkla ... Yok necmiye tebessüm ettim sana fotoshopla uğraşıyor dedim benim fotashopla ilgilendiğimde yanılıyor olduğunu biliyorum
SAINT1' Alıntı: photoshop la uğraştığını yeni öğrendiğimi. Benimde uğraştığımı bilmediğini. Genişletmek için tıkla ... Yok necmiye tebessüm ettim sana fotoshopla uğraşıyor dedim benim fotashopla ilgilendiğimde yanılıyor olduğunu biliyorum
SAINT1 Üye RUMMAN' Alıntı: Yok necmiye tebessüm ettim sana fotoshopla uğraşıyor dedim benim fotashopla ilgilendiğimde yanılıyor olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Geçte olsa anladığım üye Necmati™;2955377' Alıntı: bende çakmıyor değilim banada gelmiş oldu Genişletmek için tıkla ... Çakan üye
RUMMAN' Alıntı: Yok necmiye tebessüm ettim sana fotoshopla uğraşıyor dedim benim fotashopla ilgilendiğimde yanılıyor olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Geçte olsa anladığım üye Necmati™;2955377' Alıntı: bende çakmıyor değilim banada gelmiş oldu Genişletmek için tıkla ... Çakan üye
SAINT1 Üye Gelene merhaba geçene yavaş la diyerek Ankara şivesinin olmazsa olmazı "la" 'yı bana hatırlatacağını düşündüğüm üye.
Gelene merhaba geçene yavaş la diyerek Ankara şivesinin olmazsa olmazı "la" 'yı bana hatırlatacağını düşündüğüm üye.