Yasminozz Üye yaa yapma...bıktım ztn her dakika imza dağıtmaktan foto çekilmekten burda rahat takıliym baaarii...
Reşwan Emekli Yönetici yasmin rumman ne oldu böyle burda savaş çıkmış ama çabuk bitmiş. Nur çok büyük sırlarının olduğunu biliyorum artık.
yasmin rumman ne oldu böyle burda savaş çıkmış ama çabuk bitmiş. Nur çok büyük sırlarının olduğunu biliyorum artık.
Revengeful Emekli Yönetici Starsley' Alıntı: yasmin Rumman ne oldu böyle burda savaş çıkmış ama çabuk bitmiş. Nur çok büyük sırlarının olduğunu biliyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Bazı sırlarını biliyorum onun. çok fena ya.. oyun bölümündeçok takılıyor
Starsley' Alıntı: yasmin Rumman ne oldu böyle burda savaş çıkmış ama çabuk bitmiş. Nur çok büyük sırlarının olduğunu biliyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Bazı sırlarını biliyorum onun. çok fena ya.. oyun bölümündeçok takılıyor
Reşwan Emekli Yönetici Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir
Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir Genişletmek için tıkla ...
Starsley' Alıntı: Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye Starsley' Alıntı: Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir Genişletmek için tıkla ... gördüm artık yapcak bişey yok
Starsley' Alıntı: Mert ne haber rumman in ismini yanlış yazmıştım alıntı yaptığın msj düzeltsene bugün iki etti beni döğer valla. Mert çok iyi bir arkadaş tir Genişletmek için tıkla ... gördüm artık yapcak bişey yok
Reşwan Emekli Yönetici Yok o değilde en son ben bıraktım gittim burası ni kim barutladı böyle bunlar çatışmış. Mert seni severim bilirsin maşallah herkez biliyor bi benmi bilmiyorum bu sırları yahu. Üstteki sır paylaşmayı sevmez.
Yok o değilde en son ben bıraktım gittim burası ni kim barutladı böyle bunlar çatışmış. Mert seni severim bilirsin maşallah herkez biliyor bi benmi bilmiyorum bu sırları yahu. Üstteki sır paylaşmayı sevmez.