huri$ Üye SAINT1' Alıntı: mesajı görüp cevapladım cep telefonu yok ama avea hattı var. ) Genişletmek için tıkla ... orda ba$kaa seçenek yok ama ne yapim Tuba_erva' Alıntı: benım gıbı yüzbası Genişletmek için tıkla ... binba$i olacak oda nasipsee in$allah kurdaaale kesecez
SAINT1' Alıntı: mesajı görüp cevapladım cep telefonu yok ama avea hattı var. ) Genişletmek için tıkla ... orda ba$kaa seçenek yok ama ne yapim Tuba_erva' Alıntı: benım gıbı yüzbası Genişletmek için tıkla ... binba$i olacak oda nasipsee in$allah kurdaaale kesecez
Tuba.Erva Üye huri$' Alıntı: çok guzel balon yapiyorr Genişletmek için tıkla ... balkon güzeli yaptın benı he iyice avatar resmı ona ait evet bunu bılıyorum
huri$' Alıntı: çok guzel balon yapiyorr Genişletmek için tıkla ... balkon güzeli yaptın benı he iyice avatar resmı ona ait evet bunu bılıyorum
SAINT1 Üye eski avatarındaki baloncuklarına takmama rağmen yeni avatarını görünce daha hoş geldi eskisi. Değişiklik iyidir ama sen bana bakma. Bana bakmayan yazmayı seven sevilesi yüzbaşı.
eski avatarındaki baloncuklarına takmama rağmen yeni avatarını görünce daha hoş geldi eskisi. Değişiklik iyidir ama sen bana bakma. Bana bakmayan yazmayı seven sevilesi yüzbaşı.
huri$ Üye Tuba_erva' Alıntı: balkon güzeli yaptın benı he iyice avatar resmı ona ait evet bunu bılıyorum Genişletmek için tıkla ... aaa nerden bildin kiizresimin bana ait olduguna haala yikamadin mi balkonu
Tuba_erva' Alıntı: balkon güzeli yaptın benı he iyice avatar resmı ona ait evet bunu bılıyorum Genişletmek için tıkla ... aaa nerden bildin kiizresimin bana ait olduguna haala yikamadin mi balkonu
SAINT1 Üye Yaşadığı yer çok şirinmiş.Hep öyle biryerde yaşamak isterim.Binalar arasında geldik yine aynı gidicez.
Yaşadığı yer çok şirinmiş.Hep öyle biryerde yaşamak isterim.Binalar arasında geldik yine aynı gidicez.