SHS Üye minoo' Alıntı: Kafa birine benzediğini Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:01:07 ---------- Yazıldı @ 21:59:20 ---------- yazdıklarını hep okurum, olaya farklı bi bakış açısıyla bakar (ayrıca şiir ve güzel sözleri severim)
minoo' Alıntı: Kafa birine benzediğini Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:01:07 ---------- Yazıldı @ 21:59:20 ---------- yazdıklarını hep okurum, olaya farklı bi bakış açısıyla bakar (ayrıca şiir ve güzel sözleri severim)
SHS Üye minoo' Alıntı: Cansın sen. Genişletmek için tıkla ... bitanesin sen. ----------Eklendi @ 22:06:40 ---------- Yazıldı @ 22:05:21 ---------- ayrıca üstteki üye hakkındaki gerçek düşüncelerim bunlar
minoo' Alıntı: Cansın sen. Genişletmek için tıkla ... bitanesin sen. ----------Eklendi @ 22:06:40 ---------- Yazıldı @ 22:05:21 ---------- ayrıca üstteki üye hakkındaki gerçek düşüncelerim bunlar
__xXx__ Üye adı metin izmirden katılıyor kasım 2009 da üye olmuş yaşı 20 profil özetinden ötürü bildiklerim bunlar ama yakından da tanımak isterdim
adı metin izmirden katılıyor kasım 2009 da üye olmuş yaşı 20 profil özetinden ötürü bildiklerim bunlar ama yakından da tanımak isterdim
minoo Üye Kas yapıyo sanırım ağırlık çalıştığını biliyorum. 2 kilo ile denemiştim ben. En başta sorun yoktu. Aa dedim kolaymş. Snra 4 gün tutamadım bşey
Kas yapıyo sanırım ağırlık çalıştığını biliyorum. 2 kilo ile denemiştim ben. En başta sorun yoktu. Aa dedim kolaymş. Snra 4 gün tutamadım bşey
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Kas yapıyo sanırım ağırlık çalıştığını biliyorum. 2 kilo ile denemiştim ben. En başta sorun yoktu. Aa dedim kolaymş. Snra 4 gün tutamadım bşey Genişletmek için tıkla ... en başta fazla zorlarsan ağrıların normaldir inan ben şimdi 30 kilo ile çalışıyorum sende başla zamanla yükseltirsin minoo hakkında bildiklerim biricik modumuz adı pınar kendileri istanbuldan katılıyor ve çok kafa biri bir de mimi adında sevdiği var
minoo' Alıntı: Kas yapıyo sanırım ağırlık çalıştığını biliyorum. 2 kilo ile denemiştim ben. En başta sorun yoktu. Aa dedim kolaymş. Snra 4 gün tutamadım bşey Genişletmek için tıkla ... en başta fazla zorlarsan ağrıların normaldir inan ben şimdi 30 kilo ile çalışıyorum sende başla zamanla yükseltirsin minoo hakkında bildiklerim biricik modumuz adı pınar kendileri istanbuldan katılıyor ve çok kafa biri bir de mimi adında sevdiği var
__xXx__ Üye tekrarlıyorum biricik modumuz adı pınar istanbullu kendileri birayı özlemiş bi konuda öyle yazmıştı çok kafa biri mimi adında sevdiği var
tekrarlıyorum biricik modumuz adı pınar istanbullu kendileri birayı özlemiş bi konuda öyle yazmıştı çok kafa biri mimi adında sevdiği var