Samsun55'' Üye aRdiLê' Alıntı: Yaşı daha küçük (. Genişletmek için tıkla ... sende sanki 60 yaşına bastın
aRdiLê Üye Samsun55''' Alıntı: sende sanki 60 yaşına bastın Genişletmek için tıkla ... Kalbini kırdıysam Özür diLerim ben seni kırmak için söyLemedim aLındıysan bi daha söyLemem (.
Samsun55''' Alıntı: sende sanki 60 yaşına bastın Genişletmek için tıkla ... Kalbini kırdıysam Özür diLerim ben seni kırmak için söyLemedim aLındıysan bi daha söyLemem (.
aRdiLê Üye SayıLırım ama aslen Van'Lıyım Van'a gideceğim bugün (. Sünnet düğünü var bir hafta faLan kaLacağım yani bayağı bir yokum sitede (. SamsunLu
SayıLırım ama aslen Van'Lıyım Van'a gideceğim bugün (. Sünnet düğünü var bir hafta faLan kaLacağım yani bayağı bir yokum sitede (. SamsunLu
CoDeYs Üye Necmati' Alıntı: dün ata abi'nin şafağına kaç gün kaldı konusuna erken yazdı ben yazmış oldum [/QUOT Dogru Genişletmek için tıkla ...
Necmati' Alıntı: dün ata abi'nin şafağına kaç gün kaldı konusuna erken yazdı ben yazmış oldum [/QUOT Dogru Genişletmek için tıkla ...