aRdiLê Üye NicKi Rumman Adı Nur Yaşı 28 AvatarındaKi kadın yanLış dqiLsem FilistinLi biR şarkıcı Antalyada yaşıyor Turkcelli N73 kuLLanıyor
NicKi Rumman Adı Nur Yaşı 28 AvatarındaKi kadın yanLış dqiLsem FilistinLi biR şarkıcı Antalyada yaşıyor Turkcelli N73 kuLLanıyor
Tuba Üye 2 si hariç diğerleri doğru filistinli değil Lübnanlı Antalya da değilim antalyalıyım Adanada yaşıyor
aRdiLê Üye Nerden sorusuna nereLi oLduqumuzumu yazacaktıK niye bunu bana baŞta söyLemediniz (. LübnanLı ne farkedeR Lübnan zaten hemen Filistin'in yanında Adı Nur
Nerden sorusuna nereLi oLduqumuzumu yazacaktıK niye bunu bana baŞta söyLemediniz (. LübnanLı ne farkedeR Lübnan zaten hemen Filistin'in yanında Adı Nur
Tuba Üye yok hayır öyle değil herkes ya memleketini yazıyor yada nerde yaşadığını farketmiyor bende memleketimi yazdım... n96 sı var
yok hayır öyle değil herkes ya memleketini yazıyor yada nerde yaşadığını farketmiyor bende memleketimi yazdım... n96 sı var
Necmati Üye qirL1903' Alıntı: Bizim burdan ya .. Seviyorum onu iyi biri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Tuğçe Adı ali..
qirL1903' Alıntı: Bizim burdan ya .. Seviyorum onu iyi biri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Tuğçe Adı ali..