Üstteki Üye Gitse Neyini Özlersin ?

Sponsorlu Bağlantılar

zibidi39

zibidi39

Üye
umrumda olmaz

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
üstteki üyenin özLeme duyguLarı aLınmıs sanırım. özLemeyi hatırLatmak için özLerdim :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe özlerdim

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
özLerdim Tabi :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
e özleyeyım bari :D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ArkadaşLar Tartısmaya Gerek Yok. Oyun Dısına ÇıkmayaLım Lütfen..
isteyen özLer veya özLemez. Kimseye beni neden özLemiyorsun diye hesap soramayız... tartısma yerine oyuna devam edeLim Lütfen...

aquSTine^

aquSTine^

Üye
ufffff kıza bak ben korktum valla neyse ayın üyesini tabiki özlerdim...

zibidi39

zibidi39

Üye
benım yazıdımg mesajlara yada acıtıgm konularda nedense hep tartısma oluyo kı sorunda benden kaynaklanmıo neden acaba?

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Zibidi Üzüldüm Şimdi .. Cidden Oo Zaman Benım Laflarımı Takma Sen Özür Dilerim

Kabalık Ettiysem Kusurumada Bakma

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bunlar birbirini bırak özleyemeyi bulsalar bir kaşık suda boğarlar:kop:

3 te özlemeiştim 4 te özliyeyim bari

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:D Ellam Yaa Özlemicem

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
benım yazıdımg mesajlara yada acıtıgm konularda nedense hep tartısma oluyo kı sorunda benden kaynaklanmıo neden acaba?

evet zibidi benim de dikkatimi çekti .. hatırlarsan laz camisi diye bir konum vardı öyle yorumlar yaptın ki konum kapatılmak zorunda kaldı ..giden konu olsun önemli değil... insanlara iyilikle yaklaşmalısın .. kızmıyorum ve hakkım da yok .. sadece bir dost tavsiyesi olarak algıla .. tartışma çıkaracak sözlerden kaçınırsan sevinirim :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
evet zibidi benim de dikkatimi çekti .. hatırlarsan laz camisi diye bir konum vardı öyle yorumlar yaptın ki konum kapatılmak zorunda kaldı ..giden konu olsun önemli değil... insanlara iyilikle yaklaşmalısın .. kızmıyorum ve hakkım da yok .. sadece bir dost tavsiyesi olarak algıla .. tartışma çıkaracak sözlerden kaçınırsan sevinirim :)
:oke: özLerim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
çok özlerim... öyle böyle değil :ehe

aquSTine^

aquSTine^

Üye
özlerim

Lina_TR

Lina_TR

Üye

:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Tartışma için pm , sohbet için muhabbet bölümümüz mevcut..
---
takdir ettiğim birisi özlemeye gerek yok , gitmesini önlemeye çalışırdım sanırım :)

zibidi39

zibidi39

Üye
bu adamı ozlerım ıste

Üst Alt