Değişmez Sanılan Avatarını Değiştirmesiyle
Anıl Umut Emekli Yönetici 1903 нiç вiяi уσккєη вiz ναяdıк! 1903 imzasıyla
1903 нiç вiяi уσккєη вiz ναяdıк! 1903 imzasıyla
by_bilinmez Üye kurtoğlu85' Alıntı: Yaşıyla ben daha büyük sanıyodum seni Genişletmek için tıkla ... marifet yaşta değil insanın kendisinde olur hem böyle genç olmak daha iyi sende galatasaray taraftarı olmanla ünlüsün
kurtoğlu85' Alıntı: Yaşıyla ben daha büyük sanıyodum seni Genişletmek için tıkla ... marifet yaşta değil insanın kendisinde olur hem böyle genç olmak daha iyi sende galatasaray taraftarı olmanla ünlüsün
dreamnoble Üye Salihyet' Alıntı: çek çek bitmedi, şafağıyla ne anlamda şafak tam bilmiyorum o ayrı tabiki :P Genişletmek için tıkla ... Bana göre imzasıyla
Salihyet' Alıntı: çek çek bitmedi, şafağıyla ne anlamda şafak tam bilmiyorum o ayrı tabiki :P Genişletmek için tıkla ... Bana göre imzasıyla
omayra Üye Nickinden, imzasından ve avatarından dolayı siyasi görüşü ile , Beşiktaşlılığı ile, ayrıca çekip gitmeleri ve geri dönmeleri ile (Kızma sakın )
Nickinden, imzasından ve avatarından dolayı siyasi görüşü ile , Beşiktaşlılığı ile, ayrıca çekip gitmeleri ve geri dönmeleri ile (Kızma sakın )