heryere mesaj yazmasıyla :d:
haydaravısyon Üye FlaxLy' Alıntı: Gözünün üstünde kaşı var Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: Gözünün altında burnu var Genişletmek için tıkla ... Konya lı olması ile
FlaxLy' Alıntı: Gözünün üstünde kaşı var Genişletmek için tıkla ... tempestshine' Alıntı: Gözünün altında burnu var Genişletmek için tıkla ... Konya lı olması ile
FlaxLy Üye ehehe Düştün elime hmm ne desemm ? Avatarında kuş var. Önce kuş olduğunu sandım ama değilsin
tempestshine Üye FlaxLy' Alıntı: Telefonunda Symbian Belle yüklü.. Genişletmek için tıkla ... Telefonunda Symbian Anna yüklü.Tabi Kurtuluş40 Bellesi yoksa
FlaxLy' Alıntı: Telefonunda Symbian Belle yüklü.. Genişletmek için tıkla ... Telefonunda Symbian Anna yüklü.Tabi Kurtuluş40 Bellesi yoksa
Revengeful Emekli Yönetici Çok telefonu var. o telefonların hepsine sahip olduğunu sanmıyorum ya neyse..
FlaxLy Üye İstersen [SS] Verebilirim. Yoksa neden yazıyım ki ? Bana bakma sen Bence seninde iphonenun yok..
FlaxLy Üye Bizim yoksa Seninde Yoktur Yeğen... Benim çok telefonum var.Nedenide var ama söylemiyeceğim BinBaşı olması ileeeeeeeeee
Bizim yoksa Seninde Yoktur Yeğen... Benim çok telefonum var.Nedenide var ama söylemiyeceğim BinBaşı olması ileeeeeeeeee
tempestshine Üye FlaxLy' Alıntı: Bizim yoksa Seninde Yoktur Yeğen... Benim çok telefonum var.Nedenide var ama söylemiyeceğim BinBaşı olması ileeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Ben Albay olmaya ardından da profil resmimin altına yazı yazmaya uğraşıyorum.ama teşekkür edebileceğim konu yok
FlaxLy' Alıntı: Bizim yoksa Seninde Yoktur Yeğen... Benim çok telefonum var.Nedenide var ama söylemiyeceğim BinBaşı olması ileeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Ben Albay olmaya ardından da profil resmimin altına yazı yazmaya uğraşıyorum.ama teşekkür edebileceğim konu yok