paylaştığı türkçe oyunlarla :gul: Son zamanlarda paylaştığımTürkçe oyunlarla :D
tempestshine Üye - SerkeŞ -' Alıntı: paylaştığı türkçe oyunlarla Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda paylaştığımTürkçe oyunlarla
- SerkeŞ -' Alıntı: paylaştığı türkçe oyunlarla Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda paylaştığımTürkçe oyunlarla
Revengeful Emekli Yönetici Beni banci olarak tanimasiyla. Ama bilmiyor ki perdelerimi açınca kedi gibi bir insanim
Revengeful Emekli Yönetici Normalde metal koyuyordum. En son survivor koydum. Birisi suan ki müziği koymamı istedi bunu koydum Benim profili daha önce ziyaret etmesi ile
Normalde metal koyuyordum. En son survivor koydum. Birisi suan ki müziği koymamı istedi bunu koydum Benim profili daha önce ziyaret etmesi ile
FlaxLy Üye Arkadaş isteği yolladım ve kabul etmedi. Halbuki yaşlarımız aynı olmasına rağmen yeğen lafı ile karşılaştım Bancı olması ile
Arkadaş isteği yolladım ve kabul etmedi. Halbuki yaşlarımız aynı olmasına rağmen yeğen lafı ile karşılaştım Bancı olması ile
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: bence imzası ile biraz enteresan ama yanlış anlaşılmasın güzel anlamda enteresan Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: bence imzası ile biraz enteresan ama yanlış anlaşılmasın güzel anlamda enteresan Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Bir daha banci derse oyun konusunda banlanan nadir kisilerdn olacak olması ile
FlaxLy Üye Sayacak özelliği olmadığından diyecek laf bulamıyorum. Ayrıca 1 kere uyarsa yeter ama illa banlıyacaksan banla
Sayacak özelliği olmadığından diyecek laf bulamıyorum. Ayrıca 1 kere uyarsa yeter ama illa banlıyacaksan banla