onu sevmediğini düşünmesiyle :op:
lovestar Üye AloneAngel' Alıntı: Keyfi bilir benim ona küstüğüm için üzüldüğüm olmasıyla . . . --------------- Ekleme --------------- Beni sevmemesiyle Genişletmek için tıkla ... kendini hep birilerine küsmek zorunda hissetmesiyle...
AloneAngel' Alıntı: Keyfi bilir benim ona küstüğüm için üzüldüğüm olmasıyla . . . --------------- Ekleme --------------- Beni sevmemesiyle Genişletmek için tıkla ... kendini hep birilerine küsmek zorunda hissetmesiyle...
Solamente Üye Herkese küsülmez bi kere insan sevdiği değer verdiği insanlara küser kırılır yanılmasıyla . . .
Solamente Üye o ne demekkine İyi bişimi dedin abi yav Kafamı karıştırmasana zaten bana optimist dedin unuttum sanma Bana optimist diyeni
o ne demekkine İyi bişimi dedin abi yav Kafamı karıştırmasana zaten bana optimist dedin unuttum sanma Bana optimist diyeni
Praetor Emekli Yönetici Canlı, hayat dolu, enerji saçanı manasında. Optimist de iyimser demektir, pesimistin karşıtı. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sözlük kullan!!!
Canlı, hayat dolu, enerji saçanı manasında. Optimist de iyimser demektir, pesimistin karşıtı. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sözlük kullan!!!
Praetor Emekli Yönetici Yasak mı İlk kez deniyorum bugün, ne zamandır forumdayım... Gizliliğime takanı
Solamente Üye praetor' Alıntı: Yasak mı İlk kez deniyorum bugün, ne zamandır forumdayım... Gizliliğime takanı Genişletmek için tıkla ... Abi ciddi ciddi çaktırmadan bana kızanı ne demek abişim sana yasak yok hukuk adamına böyle bi kelam edermiyim
praetor' Alıntı: Yasak mı İlk kez deniyorum bugün, ne zamandır forumdayım... Gizliliğime takanı Genişletmek için tıkla ... Abi ciddi ciddi çaktırmadan bana kızanı ne demek abişim sana yasak yok hukuk adamına böyle bi kelam edermiyim
Praetor Emekli Yönetici Yok be Pınar neden kızayım Üstteki, benden daha çok sevilmesiyle!.. Yaramazlığıyla, afacanlığıyla