Eva'sıyla.. :)
Anıl Umut Emekli Yönetici manyak!' Alıntı: oyunu karıştırmasıylaaaaa Genişletmek için tıkla ... Tmm beeİyi ki bi yanlış yaptık Üstteki Güneyin incisinde yaşamasıyla..
manyak!' Alıntı: oyunu karıştırmasıylaaaaa Genişletmek için tıkla ... Tmm beeİyi ki bi yanlış yaptık Üstteki Güneyin incisinde yaşamasıyla..
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: Bana Olan Desteğiyle.. Müttefiklerim Çoğalıyor Ata Dikkat Et.. Bkz. 35caldion, iremm ve Ben.. Genişletmek için tıkla ... Benim müttefiğe ihtiyacım yok Üstteki!.. Gereksiz bulmak için çok yeni olmasıyla.
MSinaL' Alıntı: Bana Olan Desteğiyle.. Müttefiklerim Çoğalıyor Ata Dikkat Et.. Bkz. 35caldion, iremm ve Ben.. Genişletmek için tıkla ... Benim müttefiğe ihtiyacım yok Üstteki!.. Gereksiz bulmak için çok yeni olmasıyla.
Anıl Umut Emekli Yönetici burhan12213' Alıntı: gereksiz açtıgı konularla Genişletmek için tıkla ... Öncelikle benim konularımı gereksiz bulmak için benim kadar deneyimli olmalısın Sen daha yeni bi üyesin ve bi şey demiyorum şuan Üstteki Co..
burhan12213' Alıntı: gereksiz açtıgı konularla Genişletmek için tıkla ... Öncelikle benim konularımı gereksiz bulmak için benim kadar deneyimli olmalısın Sen daha yeni bi üyesin ve bi şey demiyorum şuan Üstteki Co..