Yardımseverliğiyle.
Oğuz Kağan Üye kurtoğlu85' Alıntı: uzun zaman sonra siteye dönmesiyle Genişletmek için tıkla ... dönüşüm muhteşem oldu değil mi üsteki üte çok tuhaf olmasıyla ünlü --------------- Ekleme --------------- üsteki üte cerendi şimdi üstekinin üstündeki üye
kurtoğlu85' Alıntı: uzun zaman sonra siteye dönmesiyle Genişletmek için tıkla ... dönüşüm muhteşem oldu değil mi üsteki üte çok tuhaf olmasıyla ünlü --------------- Ekleme --------------- üsteki üte cerendi şimdi üstekinin üstündeki üye
CEREN Üye kurtoğlu85' Alıntı: gapgarip olmasıyla Genişletmek için tıkla ... BEN SANA YAZMAMIŞTIM ARAYA GİRDİN ENTERESAN OLMASIYLA ÜSTEKKİ ÜYE
kurtoğlu85' Alıntı: gapgarip olmasıyla Genişletmek için tıkla ... BEN SANA YAZMAMIŞTIM ARAYA GİRDİN ENTERESAN OLMASIYLA ÜSTEKKİ ÜYE
CEREN Üye neoluyoz yaww ne psilopatı hayırdır nerde gördün psikopatlığımı ciddi ciddi bozuşuruz ha gercekten çok ama çok tuhaf olmasıyla
neoluyoz yaww ne psilopatı hayırdır nerde gördün psikopatlığımı ciddi ciddi bozuşuruz ha gercekten çok ama çok tuhaf olmasıyla
DiaBLoS Admin Oğuz Kağan' Alıntı: 2005yılında üye oldum 2005yılı yeniyse sen daha dünyada yoksun demektir Genişletmek için tıkla ... Profilinde ne yazıyor gardaş okuyon mu?
Oğuz Kağan' Alıntı: 2005yılında üye oldum 2005yılı yeniyse sen daha dünyada yoksun demektir Genişletmek için tıkla ... Profilinde ne yazıyor gardaş okuyon mu?
DiaBLoS Admin Oğuz Kağan' Alıntı: anlama kapasitesi yoksunluyla Genişletmek için tıkla ... Şansını fazla zorluyorsun sen ..
Oğuz Kağan' Alıntı: anlama kapasitesi yoksunluyla Genişletmek için tıkla ... Şansını fazla zorluyorsun sen ..