FlaxLy Üye asigsasi' Alıntı: mimar olmak istemesiyle ----------Eklendi @ 00:11:56 ---------- Yazıldı @ 00:10:53 ---------- arada bir kendini dinlendir o kadar çok çalışma valla kafayı üşütürşun Genişletmek için tıkla ... Demesi kolay da aklıma şüpheler geliyor. Ya yapamassam ? 1 net bile değerli benim için. Boğaziçi üniverstesi mimarlık tuturmaya çalışıyorum. ----------Eklendi @ 00:15:45 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- asigsasi' Alıntı: nerelisin Genişletmek için tıkla ... Ankaralıyım. İlerisini boşver
asigsasi' Alıntı: mimar olmak istemesiyle ----------Eklendi @ 00:11:56 ---------- Yazıldı @ 00:10:53 ---------- arada bir kendini dinlendir o kadar çok çalışma valla kafayı üşütürşun Genişletmek için tıkla ... Demesi kolay da aklıma şüpheler geliyor. Ya yapamassam ? 1 net bile değerli benim için. Boğaziçi üniverstesi mimarlık tuturmaya çalışıyorum. ----------Eklendi @ 00:15:45 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ---------- asigsasi' Alıntı: nerelisin Genişletmek için tıkla ... Ankaralıyım. İlerisini boşver
FlaxLy Üye asigsasi' Alıntı: inşallah kardeşim inşallah Arkadaş listemde olmamasıyla Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Ekle arkadaşlığa Bundan sonra arkadaş listemde olması ile.
asigsasi' Alıntı: inşallah kardeşim inşallah Arkadaş listemde olmamasıyla Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Ekle arkadaşlığa Bundan sonra arkadaş listemde olması ile.
asigsasi Üye ben cepten giriyorum şu an davet yolladı isen eklerim ankara nin neresin desin ----------Eklendi @ 00:26:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- muhabeti çekilir olması ile
ben cepten giriyorum şu an davet yolladı isen eklerim ankara nin neresin desin ----------Eklendi @ 00:26:55 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ---------- muhabeti çekilir olması ile
İncİnat Üye İnci sozluk ve inat sozluk uyesiyim ikisi de birinci nesil, inci ile inati birlestirdim İncİnat oldu :-)
İnci sozluk ve inat sozluk uyesiyim ikisi de birinci nesil, inci ile inati birlestirdim İncİnat oldu :-)
FlaxLy Üye İncİnat' Alıntı: İnci sozluk ve inat sozluk uyesiyim ikisi de birinci nesil, inci ile inati birlestirdim İncİnat oldu :-) Genişletmek için tıkla ...
İncİnat' Alıntı: İnci sozluk ve inat sozluk uyesiyim ikisi de birinci nesil, inci ile inati birlestirdim İncİnat oldu :-) Genişletmek için tıkla ...