Anıl Umut Emekli Yönetici ama olmamış avatar katılıyorum oy birliğiyle değiştirilmesine karar verilmiştir !! üstteki ziyaret sayısıyla
ama olmamış avatar katılıyorum oy birliğiyle değiştirilmesine karar verilmiştir !! üstteki ziyaret sayısıyla
Praetor Emekli Yönetici Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Pufff... Şimdi yorum yapacağıııım kimbilir kime çıkacak... Yapmayayım en iyisi....
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Pufff... Şimdi yorum yapacağıııım kimbilir kime çıkacak... Yapmayayım en iyisi....
CEREN Üye praetor' Alıntı: Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Pufff... Şimdi yorum yapacağıııım kimbilir kime çıkacak... Yapmayayım en iyisi.... Genişletmek için tıkla ... tmm ole olsun bundan sonra bende sana yorum yapmıcamaglaaglaagla
praetor' Alıntı: Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Pufff... Şimdi yorum yapacağıııım kimbilir kime çıkacak... Yapmayayım en iyisi.... Genişletmek için tıkla ... tmm ole olsun bundan sonra bende sana yorum yapmıcamaglaaglaagla
Praetor Emekli Yönetici 35caldion' Alıntı: tiyatrocu olmasıyla.. praetor bak sorun olmuyo sana yorum yaptım oldu Genişletmek için tıkla ... Olmadı gerçekten de bu sefer... Kule misin?..
35caldion' Alıntı: tiyatrocu olmasıyla.. praetor bak sorun olmuyo sana yorum yaptım oldu Genişletmek için tıkla ... Olmadı gerçekten de bu sefer... Kule misin?..
Praetor Emekli Yönetici CEREN' Alıntı: tmm ole olsun bundan sonra bende sana yorum yapmıcamaglaaglaagla Genişletmek için tıkla ... İyi ki ki de yapmamışım ama Eğer yapsaydım üstündekinin üstündekine olacaktı o yazı
CEREN' Alıntı: tmm ole olsun bundan sonra bende sana yorum yapmıcamaglaaglaagla Genişletmek için tıkla ... İyi ki ki de yapmamışım ama Eğer yapsaydım üstündekinin üstündekine olacaktı o yazı