zaza Üye Necmati™;3051063' Alıntı: işte düşün bana kapak atarken sen sayıyon ben sayamıyom .. off kapak yine bıktım yaa Genişletmek için tıkla ... iyi düşünüyom her lafın altına kapak olmadığı halde kapak yazan ben değil sensin kimin saydığı bellli kapak işte buna denir
Necmati™;3051063' Alıntı: işte düşün bana kapak atarken sen sayıyon ben sayamıyom .. off kapak yine bıktım yaa Genişletmek için tıkla ... iyi düşünüyom her lafın altına kapak olmadığı halde kapak yazan ben değil sensin kimin saydığı bellli kapak işte buna denir
Necmati Üye zaza' Alıntı: iyi düşünüyom her lafın altına kapak olmadığı halde kapak yazan ben değil sensin kimin saydığı bellli kapak işte buna denir Genişletmek için tıkla ... kapağı göremiyosan ben ne yapıyım yine kapak
zaza' Alıntı: iyi düşünüyom her lafın altına kapak olmadığı halde kapak yazan ben değil sensin kimin saydığı bellli kapak işte buna denir Genişletmek için tıkla ... kapağı göremiyosan ben ne yapıyım yine kapak
zaza Üye Necmati™;3051073' Alıntı: kapağı göremiyosan ben ne yapıyım yine kapak Genişletmek için tıkla ... olmayan kapağı gönül gözü ile görmekte mümkün değik kapak
Necmati™;3051073' Alıntı: kapağı göremiyosan ben ne yapıyım yine kapak Genişletmek için tıkla ... olmayan kapağı gönül gözü ile görmekte mümkün değik kapak
Necmati Üye zaza' Alıntı: olmayan kapağı gönül gözü ile görmekte mümkün değik kapak Genişletmek için tıkla ... gönül gözüne gerek yok dikkatli bak yeter kapakk
zaza' Alıntı: olmayan kapağı gönül gözü ile görmekte mümkün değik kapak Genişletmek için tıkla ... gönül gözüne gerek yok dikkatli bak yeter kapakk
zaza Üye Necmati™;3051079' Alıntı: gönül gözüne gerek yok dikkatli bak yeter kapakk Genişletmek için tıkla ... dikkatli bakmaklada olmaz çünkü her cümle kapak olmaz kapak
Necmati™;3051079' Alıntı: gönül gözüne gerek yok dikkatli bak yeter kapakk Genişletmek için tıkla ... dikkatli bakmaklada olmaz çünkü her cümle kapak olmaz kapak
Necmati Üye zaza' Alıntı: dikkatli bakmaklada olmaz çünkü her cümle kapak olmaz kapak Genişletmek için tıkla ... Ben işte yapabiliyom kapak...
zaza' Alıntı: dikkatli bakmaklada olmaz çünkü her cümle kapak olmaz kapak Genişletmek için tıkla ... Ben işte yapabiliyom kapak...
zaza Üye Necmati™;3051098' Alıntı: Ben işte yapabiliyom kapak... Genişletmek için tıkla ... yaptığını sanıyon kapak
Necmati™;3051098' Alıntı: Ben işte yapabiliyom kapak... Genişletmek için tıkla ... yaptığını sanıyon kapak
Necmati Üye zaza' Alıntı: yaptığını sanıyon kapak Genişletmek için tıkla ... sana daha ne kapaklar atardım ama oyun kurallarının dışına çıktık uyarı alcaz kapatalım konuyu.
zaza' Alıntı: yaptığını sanıyon kapak Genişletmek için tıkla ... sana daha ne kapaklar atardım ama oyun kurallarının dışına çıktık uyarı alcaz kapatalım konuyu.