Necmati Üye yurisa' Alıntı: komşum olsaydı canlı canlı sataşırdık düğmem kopar onu nezarete atardım Genişletmek için tıkla ... zarttt üstteki amcam olsun
yurisa' Alıntı: komşum olsaydı canlı canlı sataşırdık düğmem kopar onu nezarete atardım Genişletmek için tıkla ... zarttt üstteki amcam olsun
zaza Üye Starsley' Alıntı: Özel korumam Genişletmek için tıkla ... başka emrin ben kimseye korumalık yapmam ben devletin verdiği kanuna göre düzeni sağlarım eğer deseler gel korumam ol istifamı basarım yoggg ya yogg ya
Starsley' Alıntı: Özel korumam Genişletmek için tıkla ... başka emrin ben kimseye korumalık yapmam ben devletin verdiği kanuna göre düzeni sağlarım eğer deseler gel korumam ol istifamı basarım yoggg ya yogg ya
zaza Üye Necmati™;3051036' Alıntı: paspasım üstüne basardım ay kapak kaydı yine... Genişletmek için tıkla ... ben oraya gelirsem tam tersi olur bunu sende bende çok iyi biliyoz asıl kapağıda ozaman görürsün sırf fotolarını maxiye atarım rezil olursun
Necmati™;3051036' Alıntı: paspasım üstüne basardım ay kapak kaydı yine... Genişletmek için tıkla ... ben oraya gelirsem tam tersi olur bunu sende bende çok iyi biliyoz asıl kapağıda ozaman görürsün sırf fotolarını maxiye atarım rezil olursun
Necmati Üye zaza' Alıntı: ben oraya gelirsem tam tersi olur bunu sende bende çok iyi biliyoz asıl kapağıda ozaman görürsün sırf fotolarını maxiye atarım rezil olursun Genişletmek için tıkla ... bırakk aldın kapağı yine kurtarma kendini
zaza' Alıntı: ben oraya gelirsem tam tersi olur bunu sende bende çok iyi biliyoz asıl kapağıda ozaman görürsün sırf fotolarını maxiye atarım rezil olursun Genişletmek için tıkla ... bırakk aldın kapağı yine kurtarma kendini
zaza Üye Necmati™;3051049' Alıntı: bırakk aldın kapağı yine kurtarma kendini Genişletmek için tıkla ... kapakları saysak ben seni açık ara geçerim
Necmati™;3051049' Alıntı: bırakk aldın kapağı yine kurtarma kendini Genişletmek için tıkla ... kapakları saysak ben seni açık ara geçerim
Necmati Üye zaza' Alıntı: kapakları saysak ben seni açık ara geçerim Genişletmek için tıkla ... sen anca gazoz kapağı sayarsın benim kapakları değil ayy yine kapak kaçtıı
zaza' Alıntı: kapakları saysak ben seni açık ara geçerim Genişletmek için tıkla ... sen anca gazoz kapağı sayarsın benim kapakları değil ayy yine kapak kaçtıı
zaza Üye gazoz kapakları bile sana yeter çünkü sen artık o kadar kapak yiyonki farketmiyor al sana kapak
Necmati Üye zaza' Alıntı: gazoz kapakları bile sana yeter çünkü sen artık o kadar kapak yiyonki farketmiyor al sana kapak Genişletmek için tıkla ... işte düşün bana kapak atarken sen sayıyon ben sayamıyom .. off kapak yine bıktım yaa
zaza' Alıntı: gazoz kapakları bile sana yeter çünkü sen artık o kadar kapak yiyonki farketmiyor al sana kapak Genişletmek için tıkla ... işte düşün bana kapak atarken sen sayıyon ben sayamıyom .. off kapak yine bıktım yaa