çok küstüm :agla BENCE ONA DEĞİL DE BANA YORUM YAPTIN DİYE KISKANDI HERALDE
by_bilinmez Üye *esra_r*' Alıntı: çok küstüm Genişletmek için tıkla ... BENCE ONA DEĞİL DE BANA YORUM YAPTIN DİYE KISKANDI HERALDE
*esra_r*' Alıntı: çok küstüm Genişletmek için tıkla ... BENCE ONA DEĞİL DE BANA YORUM YAPTIN DİYE KISKANDI HERALDE
toprakumit Üye *esra_r*' Alıntı: kıskanmadım ya ... yok sayıldım resmen neyse tmm bişi demedim... Genişletmek için tıkla ... vedakar ve cefakarlığıyla Kusura bakma gerçekten aynı anda yazmışız
*esra_r*' Alıntı: kıskanmadım ya ... yok sayıldım resmen neyse tmm bişi demedim... Genişletmek için tıkla ... vedakar ve cefakarlığıyla Kusura bakma gerçekten aynı anda yazmışız
toprakumit Üye by_bilinmez' Alıntı: Uzlaşmaya Varıldı Nihayet Küslük Iyi Değil Genişletmek için tıkla ... Yaban ellerin olması ile Evet küslük kötü
by_bilinmez' Alıntı: Uzlaşmaya Varıldı Nihayet Küslük Iyi Değil Genişletmek için tıkla ... Yaban ellerin olması ile Evet küslük kötü
toprakumit Üye by_bilinmez' Alıntı: Ne Güzel Mutlu Bir Tablo Oldu Böyle Genişletmek için tıkla ... Sende gel tablonun içine Bu arada ben göreve gidiyorum yarın devam ederiz... Sizleri Seviyorum
by_bilinmez' Alıntı: Ne Güzel Mutlu Bir Tablo Oldu Böyle Genişletmek için tıkla ... Sende gel tablonun içine Bu arada ben göreve gidiyorum yarın devam ederiz... Sizleri Seviyorum
toprakumit Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cok Güzel Bir Imza Genişletmek için tıkla ... Seninkide epey güsel ama şu ÇARŞI olmasaydı daha iyi olurdu
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cok Güzel Bir Imza Genişletmek için tıkla ... Seninkide epey güsel ama şu ÇARŞI olmasaydı daha iyi olurdu
ALpeRenBuGRa Üye toprakumit' Alıntı: Seninkide epey güsel ama şu ÇARŞI olmasaydı daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Çarşı Falan Yok ki? Çarşı'yı Nerden Çıkardın
toprakumit' Alıntı: Seninkide epey güsel ama şu ÇARŞI olmasaydı daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Çarşı Falan Yok ki? Çarşı'yı Nerden Çıkardın
toprakumit Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Çarşı Falan Yok ki? Çarşı'yı Nerden Çıkardın Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş taraftarı ÇARŞI değilmi kardeşim o Bakımdan
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Çarşı Falan Yok ki? Çarşı'yı Nerden Çıkardın Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş taraftarı ÇARŞI değilmi kardeşim o Bakımdan
toprakumit Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Alakası Yok Çarşı Sadece Beşiktaş Taraftar Gruplarından Biridir. Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden dedim
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Alakası Yok Çarşı Sadece Beşiktaş Taraftar Gruplarından Biridir. Genişletmek için tıkla ... İşte o yüzden dedim