ResimLi Ortadirek imza
perfectlover Üye yasminoz' Alıntı: göz yorucu bi imza ben beğenmedim........ Genişletmek için tıkla ... Bana değil jöly'e söyle bunu.: : :
yasminoz' Alıntı: göz yorucu bi imza ben beğenmedim........ Genişletmek için tıkla ... Bana değil jöly'e söyle bunu.: : :
Yasminozz Üye jöly e söylememe gerek yok görür zaten burda...... imza gerçekten hiç güzel deil bi kere renkler kötü.......
jöly e söylememe gerek yok görür zaten burda...... imza gerçekten hiç güzel deil bi kere renkler kötü.......
perfectlover Üye yasminoz' Alıntı: jöly e söylememe gerek yok görür zaten burda...... imza gerçekten hiç güzel deil bi kere renkler kötü....... Genişletmek için tıkla ... Jöly beğendikten sonra bence mesele yok. O istedi diye 1,5 yıldır kullandığım imzamı değiştirdim. l: l:
yasminoz' Alıntı: jöly e söylememe gerek yok görür zaten burda...... imza gerçekten hiç güzel deil bi kere renkler kötü....... Genişletmek için tıkla ... Jöly beğendikten sonra bence mesele yok. O istedi diye 1,5 yıldır kullandığım imzamı değiştirdim. l: l: