Üstsüz Carreralar Geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Üstsüz Carreralar Geliyor...

Porsche, dört tekerlekten çekişli 911 Carrera 4 ve 911 Carrera 4S modellerinin cabrio versiyonlarını 22 Ekim 2005 tarihinde otomobilseverlerin beğenisine sunacak. Carrera 4 Cabriolet, 325 HP gücünde altı silindirli 3.6 litrelik tanınmış Boxer tipi motor tarafından harekete geçiriliyor. 3.6 litrelik motorun üretmiş olduğu güçle otomobili 0’dan 100 km/s hıza 5.3 saniyede ulaştırıyor. Son hızıysa 280 km/s.
Carrera 4S Cabriolet’nin motor kaputunun altında ise 355 HP güç üreten yine altı silindirli 3.8 litrelik Boxer tipi bir motor görev yapıyor. 0’dan 100 km/s sürate hızlanmak için sadece 4.9 saniye ile yetinen 4S, 288 km/s maksimum hıza ulaşıyor.
Carrera 4 ailesinin coupe karoser seçeneğinde olduğu gibi motorun üretmiş olduğu güç Visco tipi kavrama vasıtasıyla dört tekerleğe birden aktarılıyor. Sürekli dört tekerlekten çekiş sistemine ait Visco tipi kavrama, motor gücünü %5 ile %40 arasında değişen bir oranla ön aksa aktarabiliyor.
Tek bir buton hareketiyle tamamen otomatik olarak sadece 20 saniye içerisinde açılan veya kapanan soft top, 50 km/s sürate kadar hareket halindeyken de bu fonksiyonunu yerine getirebiliyor. 42 kg ağırlığa sahip soft top, benzer özelliklere sahip açılır soft topların yarısı ağırlığında.
 


doukan1989

Üye
walla ben turboyu bekliom alicam ben ondan. Hani carrera da alirim da 325hp yetmez be agalar :P
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
gelsn anam bize mi gelio sanki :'( :'(
 

TuGo

Üye
araba bomba
 

paratoner

Üye
wasss süper : )
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
manyax bişe yawww :artı:
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
fiyatı da manyak tır bunun
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
güzel olacağa benziyor...ama nasıl alaca ya bunu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt