ustlar acil yardiminiz lazim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
ustlar acil yardiminiz lazim :(
arkadaslar atiradeon 6750 hd ekran karti aldim yaninda bir kablo daha vardi oncekinde kablo yoktu o kabloyu neye takmaliyim

kalan uclarde bunlar
bide guc kaynagi aldim 590w ama onda daha fazla kablo var hangi kablo nereye takacaz yanliz cpu daki 4 girisli kaplosu yok 6li veya 8 li gisi var onu nasil yapabilirim.

simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar 8li olan ortadan ikiye ayriliyormus yani 2 tane 4 lu oldu 6li olanida ekran kartina taksam olurmu acaba?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aldıgın powerın markası modeli ne ?

bak 6 girişili olanı yani bunu.

ekran kartına takacaksın... 8 li olanda işlemci için ancak uymaya bilir...sen bana
powerin marma modeli söyle yardım edeyim

- - - Eklendi - - -

ekran kartının kutusundan çıkan kabloyu kullanmana gerek yok.
dediğim 6 pini ekran katına takacaksın..
8 pinide işlemciye ama sen bi hangi power oldugunu söyle yardım edicem

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
aldıgın powerın markası modeli ne ?

bak 6 girişili olanı yani bunu.

ekran kartına takacaksın... 8 li olanda işlemci için ancak uymaya bilir...sen bana
powerin marma modeli söyle yardım edeyim

- - - Eklendi - - -

ekran kartının kutusundan çıkan kabloyu kullanmana gerek yok.
dediğim 6 pini ekran katına takacaksın..
8 pinide işlemciye ama sen bi hangi power oldugunu söyle yardım edicem

logon power supply atx 590w
dediginiz gibi yaptim 6li olani ekran kartina taktim sekizli olan ortadan ikiye ayriliyor cikan dortluyude islemciye taktim birini yaniliz ekran karti baya bir isinmis ve pc acilmiyor disk boot failune insert system disk and press enter diye bir yazi cikiyor baskada cikmiyor entere tiklayinca geri ayni yazi cikiyor
cok tesekkur ederim ilgiulandigin icin

- - - Eklendi - - -

yanliz ekran kartindaki cikan kablonun ortadaki biri bos yani bestanesi dolu kirmizilar beraber bununsa hepsi dolu fark edermi

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fark etmez.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartının ısınması normal.. zaten çalışma sıcaklıgı 50-70 derece arasındadır...

sistemin açılmama sebebi harddiski görmemesi...
harddiskin kablolarını dogru taktıgından emin ol...
açılırken BOOT ekranına girip harddiski 1. sıraya seç :oke:

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediginizi yaptim harddiskin kaplosu yerine oturmamis ekran geldi goruntusu eskisinden cok bozuktu cikardigim nivi geforce 7500 un dosyalrini sildim tekrar baslat dedim ekran karardi baya bir ugrastim olmadi simdi tekrar formatliyom pc yi yardimlarininiz icin cok tesekkur ederim ilginediginiz icin.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
format yerine daha kısa bir yöntem vardı ama neyse artık formata başlamışsınız..
yeni kartınız hayırlı olsun :)
güle güle kullanın :oke:

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
format yerine daha kısa bir yöntem vardı ama neyse artık formata başlamışsınız..
yeni kartınız hayırlı olsun :)
güle güle kullanın :oke:
cok tesekkur ederim simdi format bitti programlari yukluyecem :) bidaki sefere insallah ogrenirim formatsiz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt