Necmati Üye Despite' Alıntı: 1 telefon 8 işletim sistemi mi symbian,java,android ???? Genişletmek için tıkla ... o tarz değil yüksek sistemler Android WP7 ios Ubuntu Meego WP6.5 bunlar aklıma gelenler vardı daha
Despite' Alıntı: 1 telefon 8 işletim sistemi mi symbian,java,android ???? Genişletmek için tıkla ... o tarz değil yüksek sistemler Android WP7 ios Ubuntu Meego WP6.5 bunlar aklıma gelenler vardı daha
Necmati Üye kingmor' Alıntı: telefonuna ayar oldum benim öyle hiç telefonum olmadı abi Genişletmek için tıkla ... nazar etme ne olur çalış seninde olur agaaaa
kingmor' Alıntı: telefonuna ayar oldum benim öyle hiç telefonum olmadı abi Genişletmek için tıkla ... nazar etme ne olur çalış seninde olur agaaaa
Kingmortall Üye Necmati' Alıntı: nazar etme ne olur çalış seninde olur agaaaa Genişletmek için tıkla ... para olsa kralını alacam ama yok kahretsin fakirlik işte
Necmati' Alıntı: nazar etme ne olur çalış seninde olur agaaaa Genişletmek için tıkla ... para olsa kralını alacam ama yok kahretsin fakirlik işte