Üstekini YoLda Görsen Ne Dersin ?

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
Allahın selamını verirdim..Yola tükürerek Kabalığımı belli etmezdim..Yola tükürerek hayırlı biri geçseydi Yurtta sulh cihanda sulh olurdu

ferret e öncelikle selam verirdim sonra da gerekli cevabı verdiği için tşk ederdim+ 2 üstteki kişisin de dediği zor bulurum bu kafayla zaten adam gibi kimse yok bi de yola tülkürerek adam bulacağını zannaden kişiler varken hiç olmaz

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar ortam gerecek msjlar atmayalım lütfen microsoft admin istegiyle msjları silinmiştir...

mservank

mservank

Üye
e tabi bu durmu görmek acı olsa gerek

mservank

mservank

Üye
ya ufaklık benım sabrımı zorlamaya mı calısıyorsun...Ağzımdan kotu laf cıkartacaksın hadi yürü git işine.

valla istediğin kelimeyi söylemekte özgürsün alınmam yaram yok ki gocunayım + bu durum seni zararlı çıkarır+ufaklık diyerek beni kzıdırdığını zannediyosan çok yanlışmısşın arkdaşım akıl yaşta değil baştadır her zaman derim en büyük korkum bedenimin büyüyüp aklımın zekamın kıt kalmasıdır çevremde baya var çok uğraştım onlarla uraşmaya da devam ederim

kurt bey

kurt bey

Üye
ya ufaklık benım sabrımı zorlamaya mı calısıyorsun...Ağzımdan kotu laf cıkartacaksın hadi yürü git işine.
racon kesmeye başladın heralde o ufaklık dediğin kadar kaliteli ve olgun bir insan olmanı dilerdim

safakk

safakk

Üye
ortam gerilmiş abi sen sakin ol bi su iç derdim :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
bir süre bu konuyu kitliyorum lütfen gerçekten bu yapılan tartışma kötü sonuçlara sebep olacak buna emin olsun:nono:

• Cool
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı ? Microsoft Admin @DiaBLoS şimdi böyle tartışmaya değer miydi diye sorardım, zira ömür böyle böyle bitiyor, pişman mısın (h)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı ? Microsoft Admin @DiaBLoS şimdi böyle tartışmaya değer miydi diye sorardım, zira ömür böyle böyle bitiyor, pişman mısın (h)

Hızlı zamanlarımdı. Hem de çok hızlı. :)

PALA.

PALA.

Üye
@DiaBLoS
Adam yeni admin olmuyor beyler, eskiden Microsoft Admin daha derinmiş :cool

Silme haaa :ehe

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
THE ENEMY MAY TRIUMPH TODAY, BUT OUR SACRIFICE WILL NOT BE IN VAIN !

FOR WE PLANTED OUR SEES.

• Beğenmedim
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Abe 10 bin lira sadaka nolur abem nolur ben aç sülale aç

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
SIR, TARGET IDENTIFIED : IT'S THE DEBRIS OF A.D.'S RECTUM.

WE NEED ALL AVAILABLE UNITS TO EVEN THE PLAYING FIELD !

BREAKING OFF FROM THE TARGET.

• Beğenmedim
Tepkiler: DarkredBlue61
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Neden İngilizce yazıyorsun
Yoksa dil mi öğrendin de burda kendini geliştiriyorsun
SIR, TARGET IDENTIFIED : IT'S THE DEBRIS OF A.D.'S RECTUM.

WE NEED ALL AVAILABLE UNITS TO EVEN THE PLAYING FIELD !

BREAKING OFF FROM THE TARGET.

Üst Alt