USTALARDAN yardım talebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
USTALARDAN yardım talebi
Arkadaslar telefonda ( n96 )ki google maps haritalarını sildim yanlışlıkla temizleyi tıklarayak.
simdiye kadar defalarca kurdum haritalar yok ve yükleniyor yazıyor. bıraktı msaaatlerce yükleniyor yazıyor ama harita yok:(

lütfen yardım!

google maps işimi çok görüyordu

celibar

celibar

Üye
telefona format attıktan sonra tekrar dene derim.

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Kardeş sorun sende diil googlede şu sıralar googlede bi takım sorunlar var ondan kaynaklanıyor .

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html

bu haritayı at hafıza kartına eski citiesi sil bunu at.daha sonra bu haritaya uygun versiyonu kur:oke:

arkadaşlar nokia maps ile google maps birmi bilmiyorum ama

GOOGL MAPS ı bilenler için soruyoum, işte dediğim gibi yanlışlıkla seçeneklerimden "HARİTA TEMİZLE " yi seçtim.

daha sonra yenden kurdumsa da boyuna " yükleniyor" yazıyor ortasında,saatler geçiyor harita falan bişey gösterdiği yok :(

benim işimi görüyordu ama bir program içinde telefona format atmaya gerek varmı, bence abartmış olmazmıyız?

yardım bekliyorum!

ya da aklıma bişey geliyor, bu haritalar google mapsın haritaları ayrı olarak yğklenebilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
google maps açılmıyor..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım Google Maps internet aracılığı ile çalışan bi gps programı . yani haritaları o anlık internetten indirip sana gösteriyor, Google Maps i yükleyince telefonunda komple bi harita yüklü olmuyor.
Ben şu DNS adreslerini kullanarak sorunsuz çalıştırıyorum Google Maps i, bi deneyin derim.

88.248.155.141
88.248.155.142

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
GOOGLE MAPS in haritalar eski sanırım :(

2010 olanı yokmu bunun? google maps olsun ama..

aryscat

aryscat

Üye
google maps online olarak server da hangi harita yüklüyse onu indirip sana gösterir. Google zaman zaman bu haritaları günceller. Kullanıcının ekstradan birşey yapmasına gerek yoktur.

akaca38

akaca38

Üye
    Konu Sahibi
iki üç sene , bilemedin daha fazla öncesinin hartiaları görünüyor!

yusufok10

Üye
mrh forumda konu açamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım..NOKIA 6630 tlf kullanıyorum telefonun yedeğini hafıza kartına yedekledim ve sonra telefona format attım karttan telefonun yedeğini geri yüklediğimde sadece m-cüzdan yüklenmedi geri herşey yüklendi.tüm şifrelerim, çok önemli bilgilerim gitti...nasıl geri getirebilirim...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt